Ki van itt?

Oldalainkat 382 vendég és 0 tag böngészi

mass-effect-redemption-2-hirTovább folytatjuk a hajszát Shepard parancsnok teste után a Mass Effect világában, és micsoda véletlen, ma pont a születésnapom van. :) Szokásunkhoz híven ilyenkor mi ajándékozunk meg titeket valamilyen képregénnyel - most a Mass Effect világát kedvelőknek lehet jó napja.
Liara kénytelen továbbra is kétes alakokkal és bűnszervezetekkel összefogni, hogy megtalálja legjobb barátját, azt az embert, aki elveszett az űrben egy rejtélyes támadást követően. Shepard nem egyszerűen csak egy barát, hanem egy jelkép, egy ikon, aki hősként szolgál az egész galaxis számára. Az érzelmek és a kötelességtudat tehát tovább hajtja Liarát, így egyre mélyebbre jut a hátborzongatóan korrupt Omega űrbázis aszteroidafalai között. Az összeesküvés Shepard ellen további meglepetéseket szül, és előkerül a Mass Effect univerzum egyik legkeményebb nője is...
Határozatlan időn belül folytatódik majd a sorozat, addig is olvassátok el a Mass Effect - Megváltás második részét.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# bugerra 2012-08-28 02:10
Nem idetartozik, de teljesen új vok itt. A Pókemberből 2010-ben Mo-n kiadtak egy 6 részes képregénysorozatot A Szimbióták háborúja címen. Az elérhető ezen az oldalon v. elérhető lesz?
# talgaby 2012-08-28 06:57
Igen. Úgy megközelítőleg 8-9 év múlva.
# Mr. Ármány 2012-09-12 09:15
Shepard. Akinek még a holteste után is bolondulnak galaxis szerte a nők.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta