Ki van itt?

Oldalainkat 596 vendég és 1 tag böngészi

  • Nabunaid

Sziasztok!

wwh-grAmint azt már biztos tudjátok, a NewGen oldala nemrégiben belekezdett a HálóZsákon olvasható Hulk Világa című történet folytatásába, a Hulk háborújába. A Hulk háborúja onnan folytatja a történetet ahol a Hulk világa abba maradt, vagyis, hogy a zöld óriás eléggé mérgesen megindul vissza a Földre, hogy revansot vegyen azokon a szuperhős kollégáin, akik szerinte felelősek voltak azért a nukleáris robbanásért amiben Hulk új családja, és még egy rakás földönkívüli lény elpusztult. Sámson dokiék már el is kezdték a Marvel akkori, a Polgárháború utáni nagy eseményének a főbb történeteinek közzétételét, és ebből most mi sem maradunk ki. A mi oldalunkon a Szellem Lovas két kapcsolódó számát olvashatjátok majd. A történet további szálát a NewGenen találjátok. De akkor térjünk is ki a mostani számra, ami ott veszi fel a fonalat, amikor Hulk megérkezett a Földre, és kiadta az ultimátumát. A történet időrendben valamikor ott található miután Hulk már lezúzta Vasembert.

 

 

wwh-ng-reklam

sg-09-hirDe ezzel még nem ér véget a mai frissítésünk. Az utóbbi időben kicsit megcsúszott a Sepi's Gallery magazin publikálása, amit ezzel a hónappal sikerül egy kicsit korrigálni. A legújabb szám ismét egy kis különszámnak számít. A korábbi örvendetes fogadtatást követően újra a szuperhős világ amazonjai a főszereplői a kiadványnak. Remélem, hogy ennek a számnak sikerül felülmúlnia az előző ilyen magazint, és legalább annyira tetszeni fog mindenkinek, mint a korábbi. Jó szórakozást mindenkinek hozzá.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Éjüvöltő 2012-08-25 20:03
Húhha :) a Sepi Galeria megint ütös :)
Jean Grey, Vörös Sonja elragadóan fantasztikus :)
éjkirálynő pedig azonnal be is költözhetne .)
# HD 2012-08-25 22:34
Elfogadnám mind de,ezt hol tudom megnézni újra az oladlon egyáltalán.Az előzőt is jó lenne megint nézni,csorog a nyálam ettől.
# talgaby 2012-08-25 22:55
(Elvileg) az összes kikerülő képregényünk cikkének tetején ott találod az elérési útját, ami a kérdezett galéria esetén:
Képregényeink >> Fan Art >> Sepi's Gallery >> Sepi's Gallery 09
# hapcika 2012-08-27 13:05
Mondjuk jó lenne, ha a következő számtól ott lennének a a rajzolók nevei is a képek alatt...
# HZsTeam 2012-08-27 17:53
Ezt már az egyik korábbi szám bevezetőjében kifejtettem, hogy sajnos nem kivitelezhető, mert az összes rajzolót én sem ismerem fel a rajza vagy az aláírása alapján. Nagyon sok képet pedig nem hivatalos rajzolók készítenek, hanem rajongók, lelkes "amatőrök" (bár ez a jelző némelyikre tényleg sértő lenne, mert iszonyatosan jól tud némelyik rajzolni), és ők csak vagy egy nicknevet használnak, vagy még azt sem. És vagy minden képhez oda írom, vagy egyikhez sem, és mivel a teljesség igénye sajnos nem áll rendelkezésre, így inkább az egységesség miatt nincsenek feltüntetve a rajzolók neve.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta