Ki van itt?

Oldalainkat 1076 vendég és 0 tag böngészi

dd-05-hirSziasztok!

A mai frissítésünkkel lezárul a Dungeons & Dragons címre hallgató sorozatunk első felvonása. Az immár fél éve megkezdett, Árnyragályra keresztelt történet utolsó, ötödik részében Adric és csapata Chad'Maragh mélyén végre szembekerül az ismeretlen eredetű fertőzés rejtélyes forrásával, és kénytelenek rádöbbenni, hogy az sosem volt több holmi véletelen mellékhatásnál, és az igazi fenyegetés nem más, mint... na de ki is vagyok én, hogy a spoilerekkel hazavágjam a történet végét? Egy biztos: hőseinkre átkozottul kemény csata vár a ki tudja honnan érkezett ellenséggel, mely során kiderül, hogy Adric jóval több egy egyszerű verőlegénynél, és noha elég jól titkolja, azért bír némi jártassággal az intellektuálisabb kasztok dolgaiban is...

Azt hiszem nem is maradt más hátra, minthogy jó szórakozást kívánjak az aktuális fejezethez, melynek magyar változatát újfent csak én készítettem, a borító pedig - mint mindig - ezúttal is beigli69 munkája.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Éjüvöltő 2012-08-06 16:41
Jóság ! 5 /4 :) Remélem hőseink túlélik ezt is. Most már tényleg kíváncsi vagyok a végére !
# Nono 2012-08-23 14:54
Én már alig várom a folytatást :D!
# Logaan67 2013-11-18 20:38
Tisztelettel kérdezném:lesz ez a sorozat még folytatva vagy ez a rész az utolsó ami le lett/lesz fordítva?
A választ előre is köszönöm.
# talgaby 2013-11-18 21:52
Egy darabig még biztos nem, az ok ugyanaz, mint a TF mögött. Ideálisabb esetben a január végi nagy évadnyitó cikkben szót tudunk majd ejteni az ebbe a kategóriába tartozó sorozatok lehetséges jövőjéről (vagy nem jövőjéről).
Tudom, a bizonytalanság… de most ez az év vége sajna ilyen nálunk. (Igazából az egész évünk ilyen.)
# Logaan67 2013-11-22 20:26
Köszönöm a választ Talgaby.
Bár a TF-t nem igazán követem,a hírt olvasva megértettem,hogy magán jellegű okok miatt nem fog egy darabig folytatódni ez a sorozat sem sajnos.
Nem is kíváncsiskodni akarok,hanem esetlegesen megoldást keresni a problémára (már a képregényügyire).
Esetleg elfogadtok átmeneti fordítókat,míg a helyzet nem áll helyre?
Ezzel persze nem akarom (hogy egy előttem szólót idézzek) kirántani alóla a fordítását,csak esetleg átmeneti segítséget nyújtani,míg meg nem oldódik a probléma.Hátha esetleg ettől az érintett is újra kedvet kapna.
# talgaby 2013-11-22 20:43
Nem, minden érintett sorozat bizonytalan szüneten van. Erőforrás-ellátottság és esetleg segítőtoborzás ügyében eléggé egyértelmű felhívásokat szoktunk közölni, meg úgy nagy átlagban azért legalább félévente vagy itt-ott elszórva tájékoztatni szoktam/szoktuk az olvasókat arról, hogyan állunk kapacitásügyileg.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta