Ki van itt?

Oldalainkat 1087 vendég és 0 tag böngészi

sepig-07-hir
Sziasztok!

Az utóbbi napokban igencsak tombolt a nyár, a kánikulát úgy néz ki, hogy semmi sem akarja megszakítani. Aki teheti az vagy a strandon tölti a napjait, vagy otthon a lakásban (rosszabb esetben a munkahelyen) próbálja meg átvészelni a szédítő forróságot. Én bevallom, hogy az utóbbi táborba tartozom, és miközben igyekeztem valahogy túlélni a hőséget a gép előtt, eszembe jutott a Marvel régi fürdőruhás különszáma. Így született meg az ötlet, hogy a mostani Sepi's Gallery szám is valami hasonló legyen, és most láthatjátok is eme Csak csajok alcímű albumot. Habár ez nem kifejezetten fürdőruhás-strandos válogatás, de azért a címből adodóan kizárólag a képregényvilág női karaktereivel van tele. Remélhetőleg minden kedves olvasónak el fogja nyerni a tetszését ez a kis album, és könnyed kikapcsolódást fog nyújtani ebben a kánikulában.
Ezen kívül közérdekű információ, hogy hosszas hallgatás után új tárhelyen, új címen, új motorral és fórummal visszatért az Xfanzine is, amit immár minden gond nélkül elérhettek a linktárunkban frissített címről.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

+1 # PhD Strange 2012-06-22 11:23
Borzasztó jó galéria. Többen felkeltették osztatlan érdeklődésem :))))
(Lady death, fekete Özvegy, Medúza, Mary Jane, Fairchild, Shanna.......

áhh- a bőség zavara... JÓ !

:D
# HZsTeam 2012-06-22 12:27
Örülök, hogy tetszett. :) Biztos lesz majd még később hasonló különszám.
# Marvel ember 2012-06-27 17:27
Sziasztok! Nagyon jó képek ezek,ezekről a szuperhősös csajokról!Annyira jók hogy nem tudna valaki segíteni hogy hogyan tudnák én megnézni ezekről valami erotikus videót?Egyáltalán van ilyen?Vagy újság?Valaki segítsen nekem!Minden álmom ezeket a csajokat vadabb pózban látni!Ezek is nagyon jók,de én durvábbat akarok!Köszi előre is a segítségeteket!
# Tokyo Boy 2012-06-27 17:59
Igen én is akarok valami jó kis erotikus képeket!Tegyetek már be a 18 karikás-ba valami jó szuprhősös szexet!
# talgaby 2012-06-27 21:26
Miért, a Latex-men az mi? :)
# Marvel ember 2012-06-29 13:03
Igen de az kevés,nincs több olyan hasonló!Egyébként itt az az egyik kedvencem!De mindig ugyanarra csináljam,az már egy kicsit unalmas!
# talgaby 2012-06-29 13:32
Van, csak nem itt. Egy brazil paródiát már gondoltam, hogy ki lehetne rakni, csak minden oldalon ott van egy akkora ronda vízjel, hogy az borzalom. Nyugati képregényfigurákkal ezen túl csak pár 3D-s képregény létezik, azon túl meg csak sima képek. A hentai dódzsinsik alapvetően a japán dolgokra koncentrálnak (bár mondjuk X-ekből ott is létezik egy rövid antológia).
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta