Ki van itt?

Oldalainkat 823 vendég és 0 tag böngészi

new-avengers-cw-tpb-hir6Sziasztok!

Szülinapi különszámunk, az Új Bosszú Angyalai: Polgárháború című kötet végére értünk. Végignéztük, miként élte meg a csapat öt fő ragja a Polgárháború eseményeit, és akik olvasták a Kingpin kiadó által megjelentetett kötetet, azok már tudják, hogy végül miként zárultak megpróbáltatásaik.
Ám hátravan még egy füzet ebből a kötetből, melynek bemutatását az ismét Genzóval együttműködő Farek apóra bíznánk:

A Polgárháború lezárult ugyan, ám akad egy még korábbi Bendis-történet, melynek nem sikerült minden tekintetben véget érnie. Nem másról van szó, mint Clint Bartonról, művésznevén Sólyomszemről, aki Wanda ámokfutása miatt kétszer halt meg és kétszer tért vissza az élők sorába. Második visszatérése után felkeresi Strange doktort, a fővarázslót, hogy segítsen neki megtalálni Skarlát Boszorkányt, mert szeretné megtudni tőle, hogy miért tette vele azt, amit tett. Ráadásul kétszer is. Szóval az íjász szeretne végre megnyugvást találni. Vagy talán bosszút állni? Talán még ő maga sem tudja.
Mindenesetre a mágus nem tud – s talán nem is akar – segíteni neki, ő mégis nyakába veszi a világot, és kutatása során eljut egészen Magyarország szomszédságába is, Wanda nyomát kutatva. Végül talál valakit és valamit, de egyáltalán nem biztos, hogy ez a találkozás meghozza neki a hőn áhított lelki békét...
A történet különlegességét az adja, hogy Brian Michael Bendis ismét összeállt legendás alkotótársával, Alex Maleevvel, akinek különleges hangulatú és tónusú rajzai tökéletesen passzolnak ehhez a szokatlan, szinte nem evilági történethez. Remélem, nektek is tetszeni fog.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# PhD Strange 2012-06-16 10:53
Posztmodern stílus, wanda rajzai néha éterien gyönyörűek. :) (Jó nő :)
(Bár tudnék így rajzolni)

Ez a Skarlát boszis történet nekem új. Vajh mit csinált, ami ennyire kiborította a népeket?
Valami mutánsellenességről beszélnek -
de hát akinek Magneto a vérbeli apja és a szupergyors Higanyszál a testvére
- az voltaképp maga is mutáns, nem?
+1 # talgaby 2012-06-16 11:49
Olvasd el a Mutánsvilágot és a következményeit (utóbbi xfanzine-on lesz, amikor nemsokára elindulnak), és megérted. :)
# avengers 2012-06-16 18:56
Jo volt ez a hét végre értékelhető tőrténetek.Jővő héten mi lesz pókember hét?
Csak mert az szuper lene a sok mortalkombat,stret fighter meg egyébb dolgokután jo lene marveles dolgokbol tőbbet olvasni.
# talgaby 2012-06-16 19:55
Nem az a fő zsánerünk (nem is lesz, amíg más oldalakon dögivel van attól a kiadótól). Így is az oldal negyede gyakorlatilag az, pedig alapvetően pont az lenne valahol a célunk, hogy megmutassuk, azon kívül is létezik képregény (sőt!), és már nem kevés ideje pont, hogy azt is hallom vissza, hogy épp a sok Marveltől mintha ez eltűnt volna. Egyelőre ez a havi 4-8 füzet épp ideálisnak tűnik.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta