Ki van itt?

Oldalainkat 881 vendég és 1 tag böngészi

  • k@rcs1

new-avengers-cw-tpb-hir5Eljött a hétvége, az Új Bosszú Angyalai: Polgárháború címet hordozó kötetünk pedig erősen a végéhez közeledik. A mostani epizód magyar szövegét és a hírt talgaby szolgáltatja nektek, a füzet beírásáért pedig Genzo volt a felelős.

Tony Stark valószínűleg a Marvel-univerzum legismertebb feltalálója, talán még Reed Richardsnál is ismertebb ezen a téren. Az általa vezetett vállalatóriás világvezető számos technológiában, köztük a biztonságtechnikában. Az Új Bosszúangyaloknak adományozott tornya, melyet ráadásul az Őrszem számítógépes védelme is felügyel, New York egyik legbevehetetlenebb erődítménye.
Mégis, egy ember, egy képességek nélküli, 300-as alatti IQ-val bíró, Marvel-viszonylatban nézve meglehetősen közönséges (bár ettől függetlenül tényleg figyelemre méltóan okos) ember mégis képes minden gond nélkül behatolni a Stark-toronyba, leállítani minden védelmi berendezését, és egyetlen ütés nélkül magatehetetlenné tenni a legkomolyabb (nem jövőbeli) technológiát alkalmazó szuperhőst.
Csakhogy a Bosszú Angyalai már nem egy teljesen önállóan működő szervezet, hisz ott atyáskodik felettük a S.H.I.E.L.D., akiknek bizony nehéz elkerülni a tekintetét...

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# avengers 2012-06-15 18:13
Hát ez nagyon szuper minden napra bosszúálok ehhez hozzátudnék szokni nem lehetne minden hónapban egy ilyen hét?
# avengers 2012-06-15 18:14
Gratulálni szeretnék még a frissitések pontoságához.
# avengers 2012-06-15 18:34
Eddig ez a tőrténet tetszett a legjobban az őtből bár nem teljesen értetem hogyan hatástalanitoták a bombát és hová tűnt az elégedetlen alkalmazot?
# PhD Strange 2012-06-15 19:14
enyhén deliriumos rész :S
tiszta "Hálózat csapdájában" :(
# zozi56 2012-06-16 01:09
Idézet - avengers:
Gratulálni szeretnék még a frissitések pontoságához.

Köszi, bár nem valami nagy érdem: előre időzíteni szoktuk a híreket és a képregényeket, az oldalmotor pedig automatikusan megjelenteti őket.

Idézet - avengers:
Eddig ez a tőrténet tetszett a legjobban az őtből bár nem teljesen értetem hogyan hatástalanitoták a bombát és hová tűnt az elégedetlen alkalmazot?

Az alkalmazott meghal, megölte Maria Hill. A robbanás után is ott van Vasemberen a holtteste.
A bombát pedig nem sikerült hatástalanítani, csak a robbanást eltompítani. Mikor Maria kapja a felszerelését (azon a piros oldalon), ott azok a kis golyók azok, amikkel meg tudta ezt tenni később.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta