Ki van itt?

Oldalainkat 673 vendég és 1 tag böngészi

  • k@rcs1

new-avengers-cw-tpb-hir3Feléhez érkezett az Új Bosszú Angyalai: Polgárháború címet viselő, hiánypótló kötetünk. A mostani epizód fordítója és az ismertető írója megint csak a kötet kétharmadát szövegkönyvbe pötyögő Farek apó volt, segítője pedig újfent Sepi.

Ahogy a korábbiakban már megszokhattátok, ez a polgárháborús szám is egy Bosszúangyalra koncentrál, nevezetesen Póknőre. Róla azt már tudjuk, hogy nem is kettős-, de egyenesen hármas ügynök, aki a Polgárháború kitörésével teljesen elvesztette a lába alól a talajt, hiszen az Angyalok szétszakadtak, a Hidra nem jelentkezik, ráadásul Nick Fury is illegalitásba vonult.
Szegény Jessica ezért próbálja távol tartani a dolgoktól és csendben meghúzni magát, de ez nem sikerül, mert hirtelen egymásutánban mindhárom fent említett féllel találkozik (bár nem ebben a sorrendben), aminek a révén a saját búvóhelyétől a Helibázis érintésével egy Hidra-szigeten át eljut az ellenállás egyik rejtekére. De ez az utazás egyáltalán nem sétagalopp, hiszen mindenki rá vadászik, és neki életben kell maradnia az összes ellenérdekelt fél célkeresztjében.
Azt pedig, hogy végül hogy dönt és kihez csatlakozik, megtudhatjátok a füzet végén. Olvasásra fel!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Iváncsik R. 2012-06-13 19:52
huuha,nagyon köszönöm :)
# Farek 2012-06-13 22:50
Szívesen!
+1 # tr3siqus 2012-06-14 13:09
Nagyon régóta várom már ezt a sztorit, és nagyon köszönöm a munkátokat.
+1 # PhD Strange 2012-06-15 10:20
Póknő olyan mint egy női Rambo :)
De belül mégis érzékeny, se család, se megbízható valaki .. :(
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta