Ki van itt?

Oldalainkat 859 vendég és 0 tag böngészi

new-avengers-cw-tpb-hir2Sziasztok!

Ahogy azt megmondtuk, ma megduplázzuk a tegnap megkezdett Új Bosszú Angyalai: Polgárháború című kötetünk hosszát. A történetet ismét Farek apó fordította - és a lentebbi ismertető szövege is tőle származik -, a beírást pedig Sepi végezte.

Elérkezett a Szuperhumán Regisztrációs törvény érvénybe lépésének napja. Éjféltől mindenki, aki nem írja alá, bűnöző. Éppen ezért Vasember megpróbálja meggyőzni Luke Cage-et és Jessica Jonest, hogy írják alá és csatlakozzanak. Luke azonban makacs ember, akinek elvei vannak, ezért, miután elzavarja Tonyt a rákba, és elküldi asszonyát és gyermekét a kies Kanadába, hazamegy, és alkotmányos jogait kihasználva otthon üldögél, és nem csinál semmit.
Egészen éjfélig, amikor is elszabadul a pokol, mert a törvény emberei eljönnek érte. És úgy néz ki, hogy Luke, bármilyen hősiesen is küzd, nem bír a túlerővel. De, ahogy az előző rész beharangozójának végén már említettem, valami elkezdődött, ami nem jelent mást, mint hogy az acélbőrű szuperhősnek nem egyedül kell megvívnia a harcát. És amikor eloszlik a füst, nyilvánvalóvá válik, hogy ennek az egésznek messze van még a vége...

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# ajlerattila 2012-06-12 16:36
Én nem tudom elolvasni.
# zozi56 2012-06-12 16:41
Bocsi, elaludtam (szó szerint), elfelejtettem kitenni. Már olvasható. :)

Bár a frissítéseinket előre időzíteni szoktuk, a TPB-ket, mint pl ezt, kézzel frissítjük, ezért fordulhatott elő.
# ajlerattila 2012-06-12 17:14
Köszi! Este elolvasom és kiírom h mekkore király! :D
# ajlerattila 2012-06-13 10:31
Nekem bejött nagyon. Luke még mindig nagy forma! :D
# PhD Strange 2012-06-15 10:02
elég sötét egy képregény, sötét érzésekkel a végén :(
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta