Ki van itt?

Oldalainkat 734 vendég és 1 tag böngészi

  • k@rcs1

new-avengers-cw-tpb-hir1Tegnapi ígéretünkhöz híven ma felfedjük, miféle meglepetéssel szolgálunk nektek az oldal kilencedik születésnapjának alkalmából. Nem másról van szó, mint az Új Bosszú Angyalai Polgárháborúhoz köthető kötetéről!
Amint azt tudjátok, a Polgárháborút idehaza a Kingpin kiadó jelentette meg két kötetben. Habár ez az első olyan modern event, aminek tie-injei is jelentek meg itthon ugyanennek a kiadónak a gondozásában (Amazing Spider-Man, Iron Man v4), a Kingpin fő sorozata, a New Avengers v1 kimaradt ebből a szórásból. Mi most ezt bepótoljuk nektek.
Mivel a sorozatból mi nem tervezünk mást is honosítani (hacsak megint ki nem maradnak kötetek a magyar kiadásból), ezért fogtuk, és egy házi tpb-be gyúrtuk a kimaradt hat számot, melyet a Bosszú Angyalai Különszámok közé helyeztünk el. Ennélfogva egész héten ez az egy kötet fog frissülni hétfőtől szombatig egy-egy számmal.
És most, hogy letudtuk a technikai részleteket, átadjuk a szót Farek apónak, az első (és még jó pár) rész fordítójának, aki Genzo segítségével prezentálja nektek a mostani epizódot:

A kötet legelső története Amerika Kapitányé. Nem sokkal az után csatlakozunk, hogy Amerika Kapitány elmenekült a Helibázisról, miután megtagadta, hogy levadássza a hősöket, akik nem írják alá a törvényt. Az amerikai értékek szimbóluma mélyen maga alatt van, de egy kis csetepaté után váratlan segítségre lel egy egykori társa személyében, mely megadja neki az erőt, hogy válaszlépésre szánja el magát és megpróbáljon összegyűjteni egy ellenálló csapatot.
Első útja Henry Pymhez, az egykori Bosszúangyal alapító taghoz vezet, de sajnos a találkozó nem hozza a várt sikert, így hőseink ismét menekülni kényszerülnek. De valami már elindult...

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# PhD Strange 2012-06-11 17:41
Háát .. szerény számításaim szerint a Bosszú Angyalai legalább 56 fővel bírtak (ebből 19 nő:) - úgyhogy a jó öreg Kap-nak lesz miből merítenie :D
# PhD Strange 2012-06-11 17:49
Igazából sosem értettem ezt az eventet :(
Regisztrálás? Minek? eddig meg 40 éven át mindenkinek jó volt így minden?
Hány milliószor menekült meg a Föld, vagy lepte el invázió?
Ha ők vesztenek, a föld hamu !
Nem értem :(
# Farek 2012-06-11 19:08
Éppenséggel van benne ráció, csak a kivitelezéssel van gond.
Maga az ötlet egyébként nem rossz, tulajdonképpen hitelesebb, mint hogy hagynak mindenkit csak úgy rohangálni.
# avengers 2012-06-11 19:56
Nagyon sajnáltam hogy a kingpin nem adta ki ezt a tőrténetet őrűlők neki hogy honosítotátok ennél jobb meglepetés nem is lehetett volna,Nagyon jók vagytok boldog évfordulót így tovább.
# PhD Strange 2012-06-11 20:32
én is dícsérek már :)
Minden egyes fordítás a honosítás minőségi magasfoka !
Grat ! :D
# ajlerattila 2012-06-12 10:40
Én is köszi! A legjobb a szombati lesz! :P
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta