Ki van itt?

Oldalainkat 639 vendég és 0 tag böngészi

son-of-superman-hir zajSziasztok!

2003. 06. 10-én az akkori webmester alapító atya Zaj hivatalosan is elindította a HálóZsákot. Akkoriban összesen három füzet volt elérhető az oldalon, és a nagy triumvirátusunk átlagosan kéthetente számított egy-egy új frissítésre. Azóta kilenc év telt el. Az alapító atyák nyugdíjba vonultak (bár egyikük azóta visszatért, mert hát vannak hiperaktív nyugdíjasok is :) (Basszus, egy eset, ahol talgaby nem direkt név szerint basztat engem, sőt, talán - uram bocsá' - nem is rám gondolt.. Ejnye, hát már nem szeretel, tg? :D)), az oldal taglétszáma hol bővült, hol kissé összébb ment, a kezdeti három füzetből pedig - a "köteteinket" kibontva - közel negyedezer lett.
Ismét eltelt egy év tehát az oldal életében, úgyhogy illik ezt stílusosan megünnepelnünk. Ezért a mai nappal kezdve egy teljes héten át csupa különlegességet láthattok majd tőlünk. A legelső ezek közül a már év eleji szavazásban is felbukkant GN, a Superman fia, melyet talgaby tolmácsolásában olvashattok el most minálunk.
A történet pontosan arról szól, aminek tűnik. Közel két évtizeddel a jövőben járunk, ahol a világ már kezdi elfelejteni Supermant, az egykor nyomtalanul eltűnt hőst. Híres szerelme, Lois Lane-Kent otthagyta az újságírást és Hollywoodba költözött, ahol a filmes iparban, legfőképp forgatókönyvíróként éli nem éppen szűkölködő hétköznapjait, és neveli egyedül fiát, a kamaszkorba cseperedett Jon Kentet.
Jon nem egyszerű kölyök, bár eleinte a szokatlanul éles eszét leszámítva tényleg közönséges középiskolás srácnak tűnik, akinek néha gondja van a tanárokkal és azzal, hogy elhívjon egy neki tetsző lányt egy randira. Ám egy szokatlanul heves naptevékenység komoly változásokat indít el benne, ami nem csak neki és az anyjának tűnik fel, hanem a politikai aktivistákká vedlett Igazságligának és a nemzetközileg körözött terroristáknak, a Supermaneknek is. És Jon Kent élete innentől nagyon, nagyon bonyolulttá válik.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# farek001 2012-06-10 11:03
Boldog Születésnapot!

Köszönjük az eddigi és a jövőbeli munkáitokat is!
+3 # Zaj 2012-06-10 15:14
# BGabor 2012-06-10 21:56
Sok boldogot a további évekre is!
+1 # M.agnus 2012-06-11 08:10
Boldog születésnapot a Hálózsák csapatának, akik munkája nélkül semmi nem lenne igazán jó egy melós nap délutánján...
# zozi56 2012-06-11 11:37
Köszönjük mindenkinek. :)
# BladeDPI 2012-06-11 13:03
Isten éltessen sokáig.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta