Ki van itt?

Oldalainkat 913 vendég és 1 tag böngészi

  • acculse

dp-mwm-01-hirkepOlyan pillanathoz érkeztünk, amelyet a szavazások alapján meglepően sokan vártatok. Amikor véglegessé vált, hogy elkészíthetem ennek a sorozatnak a honosítását, és be is került az idén tervezett munkáink közé, nem gondoltam volna, hogy ilyen előkelő helyet foglal majd el a szavazás eredményeinél. A fórumos, és a főoldali szavazást is sokáig magasan vezette, a fórumon most is vezet, a főoldalon pedig a dicső második helyen áll, igen sok szavazattal, aminek én nagyon örülök, és köszönöm a bátorítást. Na ennyit a statisztikákról, térjünk a tárgyra.
A Deadpool – Merc With a Mouth 2009-ben startolt, és 13 számot élt meg. Ezek közül értelemszerűen az elsőt olvashatjátok ma, a folytatás pedig úgy egy hónap múlva lesz esedékes, aztán terveim szerint még ebben az évben letudjuk a teljes sorozatot, meglátjátok, hogy.
Kedvenc zsoldosunk most sem fog unatkozni 13 számon keresztül, ugyanis megint bedobják őt a mély vízbe. Vagyis inkább egy űrhajóba, ami egyenesen a Vadföldre repíti. Egyszerűnek tűnő feladatot kap, egy előre elkészített csomagot kell megszerezzen, és leadjon az A.I.M.-nek. Azt pedig remélem senki nem hitte, hogy valóban egyszerű a küldetés. Ugye nem? Feltűnnek ugyanis a Hidra emberei, és a csomag sem olyan, mint amilyenre először számítana az ember, vagy a Deadpool. Egyszóval nagyon beindulnak a dolgok már itt az első számban, azt pedig mondanom sem kell, hogy a poénok és filmes utalások garantált szórakozást nyújtanak az erre fogékonyaknak. Igazából emiatt szeretjük ezt a karaktert, és itt sem csalódunk benne.
A magyar változatot én szállítom nektek, jó olvasást a füzethez, aztán várom a véleményeket, észrevételeket.
Plusz: A sorozat védjegye, hogy minden szám borítója homage egy ismert film, képregény, vagy zenei album borítójára, plakátjára. És akkor ezt végigjátsszuk majd az egész sorozaton, vagyis fórumon várom a választ arra a kérdésre, hogy:
Mi előtt hajt fejet a füzet borítója?
(Semmi jutalommal nem szolgálhatok, ez csak egy kis extra szórakozás a füzet mellé. Ja, és itt az első számnál talán nem annyira egyértelmű, mint a későbbieknél lesz, de van esély arra, hogy kitaláljátok, szóval hajrá).

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Kotra Denis 2013-10-07 18:23
faja képregény
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta