Ki van itt?

Oldalainkat 380 vendég és 1 tag böngészi

  • k@rcs1

bc hirRemélhetőleg minden képregényolvasó tudja már, hogy most hétvégén lesz a következő képregénybörze, amin természetesen, az utóbbi évek jó szokását folytatva, a HálóZsák is külön asztallal képviselteti majd magát. És hogy hogyan tudjuk összekötni a börzét és a mai frissítés anyagát? Higgyétek el, megoldjuk... ;)

Szóval: a börzén jelenik meg a Kingpin kiadó egyik újdonsága, a magyar keresztségben Ragadozók nevet kapott Birds of Prey egy kötete. Erről már több ismertetőt is olvashattatok akár a K.Net akár a kiadó saját oldalán, ezért most nem mondom el ismét a tudnivalókat. Azonban, mivel a magyar képregényrajongók még nem találkozhattak velük önálló kötetben, ebben a felállásban, ezért mi önkényesen kijelöltük a Ragadozók közül Fekete Kanárit, akinek itt olvashatjátok egy önálló, 4 részes kalandját, egy szép kis kötetbe ("magyarul": TPB :) ) foglalva.

És mielőtt megijednétek, hogy egy ismeretlen csapat kvázi ismeretlen tagjáról kerül ki olvasnivaló, megnyugtathatlak benneteket, hogy ebben a történetben sok híres vendégszereplő tűnik fel, kezdve Zöld Íjásszal (akinek hol igen-hol nem kapcsolata Kanárival hosszú éveken át tartott és igen híres volt), de megjelenik még Superman, Batman, illetve az Igazságliga több tagja is.

Jelenlegi történetünk kezdetén Kanári magára vállalta egy Bűn nevű kislány nevelését, akit attól a sorstól mentett meg, hogy az új Lady Shivát neveljék belőle. Azt hiszem, ez mutatja, hogy a kislány élete eddig nem lehetett túl egyszerű... Nem elég, hogy egy veszedelmes bérgyilkost akartak belőle nevelni, de még lélekromboló neveket is adtak neki és társainak - egyiküket például Disznónak hívták -, hogy ezzel is erősítsék a "nomen est omen" mondás hatalmát. Szerencsére Kanári nem hagyja ezt, és mindent megtesz, hogy a jó útra vigye a kislányt.

Igazából nem szeretném előre lelőni a történetet, olvassátok el, és ha tetszett, akkor ne habozzatok a Börzén megvenni a vadiúj Ragadozó kötetet is! (Persze akkor is vegyétek meg, ha ne adja az ég, nem tetszett volna!)

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Xeroxis 2016-09-08 14:05
lehetcseges lene ujra tolteni e kepregenyt valakinek ?
# Micho 2016-09-08 18:32
Szándékosan nem elérhető. Ez az újságosoknál kapható Batman füzet második sztorija.
# Xeroxis 2016-09-08 19:13
eleg kar nalunk szlovakian nagyon nem igen
# Micho 2016-09-09 21:00
Ez tény.
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta