Ki van itt?

Oldalainkat 537 vendég és 2 tag böngészi

  • Drago80n
  • janoshman

f4-unstable-molecules-4-hirSziasztok!

Utolsó fejezetéhez érkezett a Sturmék életét bemutató Eisner-díjas minisorozatunk, az Instabil molekulák, amelyben az ötvenes évek korrajzának álcázott családi drámánk az utolsó felvonásához érkezik. A híres kvartettből már csak egy tag maradt, akit nem vettünk eddig górcső alá, a Sturm-családtól kicsit messzebb álló Ben Grimm, aki rögtön a füzet elején sikeresen némi magánéleti válságba keveredik, ami a későbbiek során egy másik főszereplőnk személyes krízisével párosulva egy valamennyire talán kiszámítható, egyben igazán időtlennek mondható tragédiába torkollik.
És a helyzeten nem segít majd, hogy az eddigi összes szálunk szó szerint egy helyre fut be. A szélsőségesen konzervatív, kisvárosi bigott olvasókörtől egészen a beatnikekig felbukkan itt mindenki, és még néhány ismerős képregényalkotó is belekeveredik. Hogy aztán sikerül-e megoldást találni a problémára...? Ki tudja. Általában a kerek, egésznek szánt történetekkel ellentétben az élet hajlamos a maga kalandjait mindig nyitottan hagyni, és ritkán kerül sor valódi lezárásra. Ez az elbeszélés is ezek közé a történeteket közé tartozik.

Segítőnk, Ben Reilly pedig üzeni, hogy ismét bővítette a Marvel Enciklopédiát, ezúttal Galactus hírnökeivel. Szép hosszú olvasmány, jó szórakozást hozzá.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta