Ki van itt?

Oldalainkat 818 vendég és 2 tag böngészi

  • dochia10
  • SwireePaw

26. Bármilyen vonzóak is legyenek egyes ellenkező nemű lázadók, biztos vagyok benne, hogy léteznek hasonló vonzerővel bíró személyek azok között is, akik nem fojtanának meg egy kanál vízben. Ennélfogva többször is meggondolom, mielőtt a hálótermembe rendelnék egy foglyot.

27. Sose fogok csakis egyetlen darabot építeni a létfontosságú eszközökből. Minden egyes kulcsrendszernek több irányítószerve és számos tartalék energiaforrása lesz. Ugyanezen indokból kifolyólag mindig tartok magamnál legalább kettő töltött fegyvert.

28. A kedvenc szörnyemet egy megerősített ketrecben fogom tartani, amiből nem szökhet ki, és amibe én se eshetek bele a véletlen folytán.

29. Vidám, élénk színekbe fogok öltözni, hogy ezzel is összezavarjam az ellenfeleimet.

30. A birodalmam összes kétbalkezes varázstudóját, ügyefogyott apródját, csapnivaló bárdját és gyáva tolvaját azonnal kivégeztetem. Az ellenségeim minden bizonnyal azon nyomban fel fogják adni a megdöntésemre irányzott minden tervüket, ha nem lehet mellettük senki, aki folyton humoros helyzeteket szolgáltatna.

31. Az összes együgyű, nagy keblű fogadóslányt mogorva, világundorral megátkozott pincérnőkre fogom cserélni, akik nem fognak a semmiből felbukkanva segíteni a hősnek vagy a segédjének, és nem esnek szerelembe se a fentebbi személyekkel.

32. Nem fogok dühöngeni és megölni a rossz hír hozóját, csak azért, hogy megmutassam, mennyire gonosz vagyok. Sosem könnyű megbízható futárokat találni.

33. Nem fogom arra kötelezni a magasabb beosztású női alkalmazottaimat, hogy fém mellvértet viseljenek. A morált sokkal jobban erősíti a kevésbé formális öltözködés. Hasonló okból kifolyólag betiltom a fekete bőrből varrt öltözeteket is, melyeket legfeljebb hivatalos összejöveteleken lehet majd viselni.

34. Nem fogok kígyóvá változni. Sosem segít.

35. Nem fogok kecskeszakállat növeszteni. A régi szép időkben csak ördögien néztél ki tőlük, most meg inkább egy figyelemhiányos szatírnak.

36. Egy adott társaság tagjait sosem fogom egyazon börtönblokkban, hát még ugyanabban a cellában fogva tartani. És amennyiben különösen fontos foglyok, a cellájuk kulcsát magamnál fogom tartani, és nem fogok az összes alacsony beosztású őrnek másolatokat osztogatni belőle.

37. Ha a megbízható hadnagyom azt mondja, hogy a Terrorlégióim vesztésre állnak a csatában, hinni fogok neki. Elvégre ő a megbízható hadnagyom.

38. Ha a frissen megölt ellenségemnek valahol van egy testvére vagy gyereke, azt azon nyomban felkutattatom és megöletem, és nem várom meg, hogy felnőjön és bosszúszomjasan ellenem lázadjon öregkoromra.

39. Ha semmiképpen se kerülhetem el, hogy én is csatába vonuljak, biztosan nem a Terrorlégióim előtt vágtázva fogom tenni, mint ahogy az ellenség soraiban se fogom felkutatni az én nagy ellenpáromat.

40. Nem leszek se lovagias, se sportszerű. Ha rendelkezem egy megállíthatatlan csodafegyverrel, azt olyan hamar és olyan gyakran vetem be, amennyire csak a lehetőségeim megengedik.

41. Amint megszilárdítottam az uralmamat, elpusztíttatom az összes nyavalyás időutazásra alkalmas eszközt.

42. Ha elfogom a hőst, gondoskodom róla, hogy előkerítsék a kutyáját, macskáját, papagáját, majmát, tarajos sülét, Rob Schneiderét vagy bármi más egyéb idegesítő állatkáját, ami képes lenne elrágni a köteleit vagy elcsenni a zárkája kulcsát.

43. Ha elfogom a lázadók szépséges vezetőnőjét, akkor egészséges szkepticizmussal fogok viseltetni iránta, amikor azt vallja, teljesen odavan értem, és egy szempillantás alatt hajlandó lenne elárulni értem a társait, ha én beavatom a terveimbe.

44. Csakis olyan fejvadászokat fogok alkalmazni, akiket kizárólag a pénz motivál. Azok, akik csak a vadászat öröméért csinálják, hajlamosak olyan ostobaságokat elkövetni, mint kiegyenlíteni az esélyeket, hogy sportszerűen járjanak el a másikkal szemben.

45. Teszek róla, hogy tisztában legyek vele, ki miért is felelős pontosan a szervezetemen belül. Példának okáért, ha egy tábornokom kudarcot vall, nem fogom elővenni a pisztolyom, rámutatni, majd kinyilvánítani, hogy most meg kell fizetnie a tetteiért, hogy aztán egy hirtelen mozdulattal egy teljesen véletlenszerű beosztottját lőjem le.

46. Ha egy tanácsadóm valaha is azt mondja nekem, hogy: "De uram, ő csak egyetlen ember. Ugyan mit tehetne egyetlen ember?", azt fogom válaszolni neki, hogy: „Ezt.” – majd előveszem a pisztolyom, és lelövöm a tanácsadót.

47. Ha tudomásomra jut, hogy egy tapasztalatlan ifjú a fejébe vette, hogy elpusztít engem, addig öletem meg, amíg még egy tapasztalatlan ifjú, és nem várom meg, hogy megedződjön.

48. Az összes, mágia vagy egyéb módszerek segítségével általam irányított vadállattal tisztelettel, kedvesen fogok bánni. Így ha bármi ok miatt megtörne az uralom felette, nem engem akar majd mindenképp megölni legelőször.

49. Ha tudomásomra jut egy olyan ereklye létezése, ami képes lenne elpusztítani engem, nem fogom érte küldetni az összes katonám. Helyette látványosan elparancsolom őket a birodalmam másik szegletébe, és csendben feladok álnév alatt egy hirdetést egy ismert napilapban.

50. A számítógépeim egy teljesen saját tervezésű operációs rendszeren fognak futni, ami egyáltalán nem lesz kompatibilis semmiféle IBM- vagy Macintosh-rendszerrel.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta