Ki van itt?

Oldalainkat 1368 vendég és 0 tag böngészi

gft v01 01 02hunSziasztok!

Jó ideje nem jelentkeztem már, ennek megvan a maga oka. Némi technikai probléma okán odalett egy nagy halom anyagom, ami jelentősen visszavetette a munkálataimat. Öröm az ürömben, hogy miután Elwood visszatért az oldalunk kötelékébe, lehetőségem nyílt rá, hogy a Transformers rovatot megbízható kezekben hagyva ismét a saját terepem felé forduljak és a jó ideje parlagon heverő címeimmel foglalkozhassak. Ennek jegyében íme itt is az első fecske, ami nem más, mint a Grimm Tündérmesék felújítása!

Aki régóta követi az oldalt, az bizonyára ismeri a sorozatot, aki nem azoknak álljon itt egy rövid ismertető. A sorozat keretein belül egy misztikus hatalommal bíró hősnő, Sela Mathers történetét követhetjük nyomon, akinek az a küldetése, hogy az erkölcsi és morális dilemmákkal küzdő embereken segítsen egy mágikus mesekönyv segítségével, így füzetről füzetre egy-egy mese elevenedik meg a szemünk előtt, azonban nem a jól ismert formában, hanem inkább a vérben tocsogós értelemben. Ezek után pedig már az aktuális mellékszereplőkön áll, hogy levonják-e a megfelelő tanulságot vagy sem...

Akik találkoztak már a sorozattal, azok tudhatják, hogy a Grimm füzetek magyar változata eleinte nem épp a legkiválóbb alapanyagokból készültek el, azonban a mai digitális világban már ez a sorozat is elérhető jó minőségű, komolyabb felbontású formában, ezért úgy döntöttem, hogy nem csak újra indítom a sorozatot, de ezzel egyidejűleg fel is újítom azt. Ennek egyik vonatkozása, hogy szerkezeti szempontból áttérünk a gyűjteményes kötetekre. Minden kötet hat füzetből fog állni plusz egy rövid extra történetből, melyek betekintést engednek a főhősünk hátterébe is.

A mai adag rögtön az első két rész újrázását tartalmazza, melyekben Piroska és a farkas valamint Hamupipőke története elevenedik meg, kissé másképp. Innentől kezdve pedig hetente érkezik majd egy-egy újabb fejezet. Na de elég a szócséplésből, jó szórakozást az első kötethez, és mint eddig is, ezúttal is várom a véleményeket a fórumunkon!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta