Ki van itt?

Oldalainkat 532 vendég és 2 tag böngészi

  • k@rcs1
  • menyus80

pokember-v1-023-hirSziasztok!

Múzeumunk mai darabja valószínűleg nem nevezhető kedvenc hálószövőnk életében a kedvenc szakaszának. A múltkori művészmozis intermezzo ugyan sokáig rejtve maradt, ám a mai eset épp fordított helyzetben van: az alanya nagyon sokáig mindent megtett, hogy ne derüljön fény rá. Történt ugyanis, hogy a svéd kötélhúzó versenyt (és mint most már tudjuk, a dán művészfilmes szereplést) követően Pókunk egy szál fillér nélkül ragadt a kontinensen, miközben már nagyon szeretett volna hazajutni kedvenc szigetének felhőkarcolói közé. Így hát Hollandiában végül minden morális ellenérzése mellett elhatározta, hogy a legősibb és máig legbiztosabb pénzszerzési módszerhez folyamodik: vallási szektát alapít és a hívektől kiszedi az útiköltségre valót. (Amit természetesen valahogy megtérített volna, amint hazaér.)
Szerencséjére a tulipánok hazájában mindig is kedvelték a teljesen zakkant alakokat - és ez még azelőtt volt, hogy legalizálták ott a spanglit -, így hamar sikerült követőkre szert tennie, akiket megtaníthatott arra, hogy a nagy erő nagy felelősséggel... és általában teljesen üres pénztárcával jár.
A gond ott kezdődött, hogy a Marvel világa egy fura hely, ahol ha elkezdenek hinni valamiben, az időnként hajlamos bekövetkezni. Ezért elképzelhetjük, mennyire meglepődött mindenki - Pókfejet belevéve - amikor a "prófétát" hirtelen égi ragyogás vette körbe. Szerencsére az egyik jelenlévő gyorsan megörökítette ezt a felvételt, ami aztán csak a bonyodalmak kezdete volt a hálószövő számára...

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta