Ki van itt?

Oldalainkat 563 vendég és 0 tag böngészi

hikari-silver-02-hirSziasztok!

Régi adósság lerovására kerül ma sor, ugyanis majdnem kereken két hónapja szinte egy időben két megkeresést is kaptunk a FanArt részlegünk bővítésére. És most, a jobb későn, mint a magyar posta kézbesítési sebességével alapján eljutottunk oda, hogy megosszuk ezeket a nagyérdeművel.
Az első a Silver Comics újabb produktuma, a Hikari és Silver 2. része, melynek bemutatását a szerzőre bíznám:
"Egy újabb képregény keretében ismét összeszedtem az általam és barátnőmmel átélt kis kalandjainkat, melyeket most ti is elolvashattok. Egyenlőre két "szám" készült, melyek mindegyike 5-5 kis történetet tartalmaz, de folyamatosan készülnek az újabb rajzok és az újabb regények, szóval még lehet számítani jó pár részre akit érdekel. Remélem elnyeri a tetszéseteket és Nektek is hasonló jókedvet teremt, mint nekünk."

sealed-galaxy-00-01-hirA következő egy kissé kilóg a szokványos FanArt-képregényeink közül, ugyanis egy dódzsinsiről van szó. Vagy másképpen szólva egy fan által készített mangáról (ha szőrőzni akarnánk, akkor japán képregény jellegű sorozatról), ami a Torijama Akira által készített Dragon Ball univerzumában játszódik. A sorozat neve Sealed Galaxy (kb. Elzárt galaxis), és eddig összesen hét fejezet készült el belőle. Most ebből kerül ki az első (és mellé egy kis nulladik, ugyanabban a galériában). A következő fejezetek is elérhetővé válnak majd belátható időn belül. A sorozat elkövetője a JaaZ nicknévre hallgat, és nagy piros pont jár neki, mert tudta, hogy egy ilyen oldalt PNG-ben illik elmenteni (meg egy fekete, amiért nem optimalizálta őket, az egymegás képek harmadakkorák lettek némi utókezeléssel és továbbra is veszteségmentesen).

Jó szórakozást a képregényekhez, és ne felejtsétek majd el kifejteni a véleményeiteket az alkotók felé!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta