Ki van itt?

Oldalainkat 535 vendég és 1 tag böngészi

  • snd

csipcsup 1989 05 hirSziasztok!

Majdnem megint egy felhívás sikeredett a múzeum-részlegbe, mert egy pillanatig úgy tűnt, sikerült elhagyni a Csip-csup csodák 7-8. számait. Azóta kiderült, megvannak.
Ennélfogva sejthető, hogy a mai kiállítási darabunk újfent Kalán néni kalandjait mutatja be képregényes formában. A mostani, ötödik szám fő története azt meséli el, miként találkozott főszereplőnk a házában élő viking egércsaláddal. (Homályosak az emlékeim, de mintha a rajzfilmben ez vagy nem szerepelt volna, vagy másképp mesélték el). Lesz itt izgalom, dráma, életveszély, tűzvész... szinte alig hinni, hogy ez egy Kalán nénis történet.
Hogy némileg nyugodtabb vizekre evezzünk utána, a füzetben remek tippeket kapunk arra, miként kell ízletes eperlekvárt készíteni. Bár ezzel némileg elkéstünk, lévén hogy az eperszezonnak egy ideje vége, de jövőre érdemes lesz majd elővenni a receptet egy kis finomság elkészítéséhez.

Némi plusz olvasnivalóként itt van még talgaby amerikai képregényes áttekintője is, amiben a szeptemberi tengerentúli eladásokat veszi szemügyre. És amelyet már két hete kitehetett volna, ha nem felejti el, hogy át kellene nézni és feltölteni a cikket.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta