Ki van itt?

Oldalainkat 984 vendég és 0 tag böngészi

sf-legends-chun-li-3-hirHong Kingban határozottan készülődik valami, és a Street Fighter legendák: Chun-Li harmadik számának tetemes részét azzal töltjük, hogy Chun-Liék megpróbálják kideríteni, mire készül az akkor még közönséges alvilági bűnbandaként számon tartott Shadaloo a városban.
Mivel azonban ez egy Street Fighter-képregény, így a nyomozás nem at takarja, hogy egy helyszínen megvizsgálnak minden kézbe vehető apró tárgyat, majd kikérdeznek egy unottan egy helyben ácsorgó tanút, aki aztán egy másik emberhez irányítja őket, aki elmenekül, majd elfogják, és hirtelen egy addig nem létező nyomot adjon nekik a nagy semmiből, ami egy újabb helyszínre vezeti őket, ahol az egész kezdődik elölről, míg egyszer csak a rendőrkapitány nem közli, hogy megvan a tettes. Vagyis ez nem az L. A. Noire.
Nem, a nyomozás itt azt takarja, hogy megnézzük visszatekintésben, amint Gen még a régi mesterségét űzve elvégez egy megbízást; hogy Fei Long előadást tart egy múzeumban, amit aztán egy hevenyészett kihívó zavar meg, akit emiatt sajna muszáj a helyszínen összevernie; illetve ahogy Chun-Li és a társa megakadályoznak egy bankrablást. Amit fényes nappal követnek el. Egy járőrautó előtt. Bison szervezetének a világuralmi törekvéseiben (snitt) mindig is az alkalmazottak alacsony intelligenciahányadosa volt a legfőbb akadályozó tényező.

És most egy nagyobb adag olvasnivaló. Egy másik képregényes oldalon amúgy is felemlegetésre került, hogy miért nem mennek ki prózák is az oldalakra (mert hát ugye logikus, hogy egy képregényes lap novellákat közöljön...), hát itt most lesz némi. Sőt, az ottani kívánalmaknak megfelelően ez is sci-fi, sőt, egyenesen egy sci-fi/fantasy. Mert hát ne mondják, hogy nem elégítjük ki a közönségigényeket. A Mortal Kombat újraírt elejének végéről van szó, ami egész idáig valahogy elfelejtődött (ehhez az esetemben hozzá kell szokni, a memóriám állapota megfelel egy Farek-korabéliének), vagyis az 1.16-os és 1.17-es fejezetekről.
És ezzel letudtuk a két megmaradt régi játékot is, lassan tényleg jöhet az MK8/9 is. Remélem, jövőre, ha van rá érdeklődés, elkezdődhet valamelyikük.

Ám még itt nincs vége! A fentebbi memóriakieséses megjegyzéshez fűződik, hogy bár már több mint két hete megírtam, csak most kerül ki az augusztusi tengerentúli eladásokról értekező cikk, hogy Balakinnak legyen egymás után két napon is valami olvasnivalója. meg lehetőleg másoknak is.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta