Ki van itt?

Oldalainkat 505 vendég és 0 tag böngészi

jp raptor 01 hirMost, hogy túl vagyunk a nulladik felvezető történeten és a Semic által kiadott Jurassic Park filmadaptáció felelevenítésén, belevághatunk a Topps kiadó sorozatába, mely az első film eseményeinek folytatását tűzte ki céljául annak idején. A sorozat 1993. november 1-én indult útjára a Raptor című két részes sztorival, melynek első felvonását osztjuk meg veletek a mai alkalommal.
Maga a raptor-vonal az összesen húsz vadonatúj sztorit tartalmazó sorozatban kettő + négy + négy részen át halad majd, vagyis a kiadó szériájának jelentős részét teszi ki. Természetesen mi is az eredeti megjelenési sorrendben szállítjuk majd a számokat, időnként kitekintve az IDW univerzumába is.
Ami a mai történetünket illeti, ahogyan az az első oldalon olvasható, mindössze három nappal vagyunk a parkban történt események után, és a hadsereg néhány tudós - köztük Alan Grant és Ellie Sattler - társaságában azonnal megkezdi a sziget helyreállítását. A T-Rex ártalmatlanítását követően azonban hamar kiderül, hogy a Nublar-sziget raptorai tartogatnak még némi meglepetést West tábornok csapata számára, és ha ez még nem lenne elég, feltűnik egy rejtélyes vadász is aljas szándékkel, akit Lawalának hívnak.
A történet szerzője Steve Englehart (aki leginkább arról híres, hogy John Byrne előtt ő volt az, aki gyakorlatilag mindent írt a Marvel, majd a DC számára), rajzolója Armando Gil. A sztori második részére ezúttal csak két hetet kell várni Genzo szülinapjának köszönhetően. Jó szórakozást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta