Ki van itt?

Oldalainkat 436 vendég és 2 tag böngészi

  • human1104
  • teszt

Sőt, még csak a felénél járunk Deadpool 2009-ben indult minisorozatának, a Nagyszájú zsoldosnak. Immár a hatodik alkalommal követhetjük nyomon kedvenc zsoldosunk kalandjait mindenféle helyszínen, és mindenféle mellékszereplővel fűszerezve. Volt itt már ugye dzsungelkaland dínókkal és vademberekkel, az előző számban pedig a sci-fi-rajongóknak kedvezett a sorozat, engem pedig fordítói kihívás elé helyeztek a légzsilipekben és mindenféle kozmikus izékben bővelkedő mondatok.

A hatodik szám már legnyagyobb részt a Földön játszódik, ahol is a kis csapat a lopott űrhajóval egy mocsárban landol, majd innen erednek útnak, hogy megtalálják a dimenziókaput, ami hazajuttathatja Fejest. Persze ezúttal sem lesz egyszerű az út, hiszen többek között az ez esetben kihagyhatatlan mocsári szörny lesz az aktuális ellenfél, aztán nem is beszélve egy harcosról, aki talán méltó ellenfele lesz Deadpoolnak. Hogy mennyire méltó ez az ellenfél, az kiderül az e havi számból, és persze nemcsak ez, hiszen ott van még a megannyi apró poén és filmes/popkulturális utalás, ami miatt én megkedveltem ezt a karaktert, és talán ti is. Szóval jó olvasást a mostani részhez is, amit továbbra is jómagam szállítok nektek. Aztán a jövő hónapban folytatjuk, illetve lesz egy kis meglepetés is, meglátjátok, ha eljön az ideje.

És persze a szokásos kérdés, amit lehet, már untok, meg ilyesmi, de akkor is végigviszem a sorozaton: mire hajaz az e havi borító? Ismét könnyű a válasz, egy klasszikus film klasszikus plakátjáról van szó, ami, ha engem kérdeztek, az előző szám borítójának jobban passzolt volna, de ez van. A válaszokat várom vagy itt a hír alatt, vagy fórumon, vagy postán, vagy ahogy nektek kényelmes.

dpmwam 06 hirkep

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta