Ki van itt?

Oldalainkat 309 vendég és 1 tag böngészi

  • Sasmadar
Sziasztok!

Aki követi a naptárat, az már jól tudja, hogy a frissítéseim általában kellően kaotikus sorrendben váltogatják egymást, nincs ez másként ebben a hónapban sem, hisz az eredetileg mára tervezett D&D-t a múlthéten olvashattátok, míg a múlt heti Csodaország mára csúszott. No de akit zavar a káosz, az nyugodtan jelentkezzen. Senki? Remek!

Nos ami a mai frissítés témáját illeti, arról előre kell bocsátanom, hogy kivételesen nem Csodaországba kalauzol el minket, hanem helyette újabb lépést teszünk a fősorozat felé vezető úton, ezúttal a mi valóságunkban, vagyis folytatódik a Kísérletben megkezdett történetszál. Betekintést nyerünk a Kísérletben lezajlott események hátterébe. Megtudhatjuk, hogyan próbálja menteni életét egy dúsgazdag, ám halálos beteg férfi, név szerint Charles Dodgson - megjegyezném, hogy a Csodaország történetek szerzője, Lewis Carrol eredetileg valójában a fent említett névre hallgatott, a Carrol csak írói álnév volt - és igyekezete miként vezet a tragikus áttöréshez, és hogy végül saját érdekében miféle ördögi alkut köt egy egyelőre még ismeretlen hatalommal, akinek kilétére immár hamarosan fény derül...

A Mesék Csodaországból: Megállapodás címre keresztelt történet voltaképp ismét csak az egyes füzeteket kísérő pároldalas történetek összeollózásából született, amolyan spéci Hálózsák kiadás, ami második harmada az eseményeket keretbe foglaló háttérbeli történéseknek. Az összeállítás magyar változatát ezúttal is én és beigli69 készítette, a füzet borítóját pedig csak és kizárólag az utóbbi választotta és készítette el... Jó szórakozást!

tfw-arrangement-hir

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta