Ki van itt?

Oldalainkat 1280 vendég és 0 tag böngészi

sf-legends-chun-li-1-hirBár a Street Fighter II történetének képregényes feldolgozása véget ért, közel sem járunk még az UDON-féle SF-megjelenések végén. Bár tavalyra lett beharangozva, de egy igényfelmérés hatására egészen az idei év nyarára csúszott a második Legendák-mini bemutatkozása, a Chun-Li első része - aminek, ígérem, nem sok köze lesz a hasonló című filmhez.
A történet Chun-Li fiatalabb évit mutatja be, a sztori jóformán onnan indul, amikor befejezte a rendőrakadémiát és szolgálatba áll egyszerű utcai járőrként (hogy aztán majd később innen emeljék át a nyomozókhoz, majd a bűnügyiekhez, végül a nemzetközi csoporthoz az Interpolba). Persze ez nem lenne egy vérbeli akciósorozat, ha már az első jelenetben nem törnénk ripityára két kocsit és pár rosszfiú néhány csontját.
A dolgok pedig innentől csak felpörögni fognak, ugyanis felbukkan itt majd a Shadaloo fiókszervezete, belekeveredik a képbe egy ősi agyaghadsereg... szóval egy tipikus Street Fighter-sztorira lesz mindazoknak kilátása, akik végigkísérik a következő hónapokban ezt a minisorozatot.

És ha már akció, cask ne maradjon el az újraírt Mortal-kezdet sem. A héten az Árnybirodalomba kísérjük tovább Sub-Zerót az 1.10-es és 1.11-es fejezetekben, amikben szembe kell néznie a kissé lidércszerűvé vált Scorpionnal és megközelítőleg hatvanezer marcona börtönőrrel. És akkor még ki sem jutott a pusztaságba, ahol majd az igazi kihívás vár rá a következő fejezetekben!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta