Ki van itt?

Oldalainkat 996 vendég és 0 tag böngészi

tarot-44-hirSziasztok!

Akármennyire is hihetetlennek hangozzék, számomra a Tarot: A Fekete Rózsa boszorkánya című sorozatunk egyik legfőbb vonzereje nem a hozzá társított képi világ vagy a főszereplőnő nyugati társadalmakban meglehetősen szabadosnak ítélt szexuális élete, hanem az író (aki rajzoló is) által használt nyelvezet, ami különösen az... "érdekesebb" részek kapcsán meglehetősen komoly kreativitásra készteti a fordítót. Ennek ellenére a sorozatot az USA-ban leginkább egy féllegális képregényes pornónak tartják. Az oka egyszerű, a 40-55. számok közötti terület környékére belőhető korszak az. Egészen pontosan a mostani történettel indul el valami, aminél már nehéz volna akármilyen módon védelmezni a szériát.
Most lehet, védenem kellene, vagy valami semleges hírt írni róla, de a helyzet az, hogy a következő néhány számot nem nagyon lehet. A hírkép ugyanis a legelső panelből van, ami egyben az egyetlen olyan kép a beltartalomból, amikor bármely női szereplőn ruhanemű található. Ami még nem lenne alapvetően kirívó, csakhogy Tarot a füzet kétharmadát végig... nos... Google-barátan úgy fogalmazhatnánk meg, hogy meglehetően kényelmesen elvan egyedül a természet lágy ölén.
Nem hazudok, ez a mostani történet még kifejezetten olvasóbarátnak tűnhet hímneműeknek, de a sztori később le fogja csapni sokaknál a biztosítékot. Ezért nem szokásos szövegelés, hogy SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NEM AJÁNLJUK KISKORÚAKNAK! Ha apuci/anyuci eltilt a Zsák/számítógép/képregények elől, mert ezt olvasgattad, magadra vess. EZ. NEM. GYEREKNEK. VALÓ. Nem azért, mert pucér nők vannak benne, hanem mert a tartalma igenis olyan, hogy ezt gyerek még ne nézegesse. Nem hülyéskedek.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta