Ki van itt?

Oldalainkat 646 vendég és 0 tag böngészi

mortal-kombat-battlewave-6-hirRomantikusabb lelkek számára kevés megindítóbb létezik egy esküvőnél. Ahogy két egymásra talált lélek az oltár elé vonulva örök hűséget esküszik a köztük fellángolt szerelemre. Kimondják a boldogító igent, és ezzel egybefonják hátralévő életüket, melyet egymás oldalán, jóban, rosszban, ám legfőképp szeretetben kívánnak eltölteni.
Persze amennyiben a házasulandó felek egyike éppen hipnotikus bűbáj alatt áll, a másik pedig egy interdimenzionális zsarnok, aki másra se vágyik, minthogy újabb birodalmakat igázzon le és tiporjon el, a fenti kellemes összkép némi csorbát szenved. Pláne, hogy a menyasszony részéről érkezett vendégek kissé nyughatatlannak bizonyulnak, és igencsak erőteljes véleménynyilvánítási különbözetbe kezdenek az otthoni násznéppel.
Ami alatt, csak hogy ne feledjük, ismét meghallgathatjuk Siang eredettörténetét. sajnos most csak a rövidített kiadást, de nem kell aggódni, a folytatásban egész kis jelenetet szentelünk majd ennek.
Véget ért hát a Mortal Kombat: Harcullám című minisorozat, de a Malibu Kombat még koránt sem. Egész idáig minden, ami történt, a jövő havi finálét, a terjedelmes Bajnoki Kiadás II-t vezette fel, amelyben végre tényleg teljes mértékben összecsap a jó és a gonosz, a Földi Birodalom képviselői a Külső Világ kegyenceivel, hogy eldönthessék a Birodalmak ékkövének sorsát egyszer és mindenkorra.

mk-hist-strip2-hirPersze ennyi képregény nem lehet elég, ezért folytatjuk a múltkorában megkezdett három részes stripsorozat, a Mortal Kombat 1 története közlését a középső résszel. Amiben megkezdődik a viadal, ám nem minden úgy alakul alatta, ahogy azt akármelyik oldal eleinte elképzelte...

És nem maradhat el a múlt héten kis pihenőt tartó újraírt történet sem, amiben végre a végére értünk a 0.7. és 0.8. fejezetekben az MK-univerzum (félig-meddig) hivatalos eredettörténetének, hogy aztán áttérhessünk majd az előzményjátékok sztorijára.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta