Ki van itt?

Oldalainkat 1468 vendég és 1 tag böngészi

  • k@rcs1

Sziasztok!

tf-ironhide-01-hirA mai frissítésünkben ismételten a TF fanoknak kedvezünk, noha még mindig nem a várvavárt ongoing ötödik számával (bár a következő hónapban az is érkezik, becsület szavamra), hanem egy újabb mellék mini, az Acélfej első számával.

Mint arra gondolom mind emlékeztek még, az ongoing széria elején egy balul sikerült mentőakció közben Acélfej halálos sebet kapott, és már semmi remény sem maradt a megmentésére, a magát marcangoló Optimusz pedig rövidúton lemondott a Fővezéri címről. Természetesen nem szabad meglepődni azon, hogy egy Acélfej kaliberű szereplőt nem lehet hosszútávon mellőzni, így a saját minijének keretein belül hamar sor került a feltámasztására. Azonban mielőtt erre sor kerülne, újból betekintést kapunk a háború kezdeti időszakába, egy dicső ütközetbe, mely tovább fokozta az ifjú titánnak számító Optimusz akkor már amúgy sem csekély nimbuszát.

Magáról a miniről előljáróban még annyit, hogy nem egy halottnak hitt karakter visszatérésének lehetünk majd szemtanúi, illetve végre valahára fényderül a város méretű alakváltó titkos küldetésének mibenlétére is, amelyre még anno a Reflektorfényben - Metroplex oldalain utaltak a szerzők.

A fordítást ezúttal már én készítettem, a beírás pedig továbbra is Tyrant érdeme. Azt hiszem immár nem maradt más dolgom, mint hogy jó szórakozást kívánjak a mai füzethez!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta