Ki van itt?

Oldalainkat 1423 vendég és 1 tag böngészi

  • k@rcs1

avengers-265-00-hirkepA Bosszú Angyalai 265. száma az eredeti kiadásakor a II. Titkos Háborúhoz kapcsolódott, melyet a Chronopolis honosít, de még nem tartanak ott, ahol ez a rész, ezért pár mondatban összefoglalom a közvetlen előzményeket.

Túlontúli a Földre jött, hogy megismerje a vágyat és ismét teljes legyen. Rengeteg dolgot élt át, és persze a szuperhősök minden lépését rettegve figyelték, mert féltek, hogy eljön a pillanat, amikor nem lesz befolyásuk az eseményekre. Ez meg is történt. Túlontúli elhatározta, hogy elpusztítja az egész multiverzumot, hátha újra egész lesz, ha már rajta kívül nem lesz más. Hiába próbálták többen is megakadályozni (például az X-Men, az Új Mutánsok, Molekulaember), senkinek sem sikerült. Végül rátaláltak az Angyalok, de ő nem volt beszélgetős hangulatában, ezért egy intéssel elfújta őket, kivéve Amerika Kapitányt, akit magával vitt. A jelenlegi történet itt veszi fel a vonalat.

Az Angyalok nagy nehezen összeszedik magukat és legyűrik a Túlontúli által rájuk küldött tornádót, de ez még csak a bajaik kezdete. Nem elég, hogy Kapit elvesztették, hogy senki sem válaszol a segélyhívásaikra, de még belső ellentétek is feszülnek köztük! Szerencsére Csodakapitány felülkerekedik a nehézségeken és még egy tervet is kifőz, aminek a segítségével Amerika Kapitány segítségére siethetnek. De vajon mekkora esélye van akár a Bosszú Angyalainak is egy isteni hatalommal felruházott lénnyel szemben?

A honosító gárda a szokásos volt, Hopkin írta be az én fordításomat. Remélem, tetszeni fog nektek.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta