Ki van itt?

Oldalainkat 1369 vendég és 2 tag böngészi

  • k@rcs1
  • Lajos

dpmwm03 hirkepFolytatódik az igen nagy népszerűségnek örvendő sorozatunk itt a Hálózsákon. A Deadpool : Nagyszájú zsoldos elérkezett a harmadik részéhez, talán sokatok örömére.
A történetünk helyszíne még mindig Vadföld, ahol szó szerint nagy a fejetlenség, hála kedvenc zsoldosunknak, akinek mindkét feje fölött összecsapnak a hullámok, meg a Hidra, meg a vademberek, meg hasonló dolgok. Tulajdonképpen a hullámok nem is, mindegy. Az biztos, hogy akcióban és nevetésben nem lesz hiány ezúttal sem. Ismételjük át, hogy mi történt eddig az előző számokban.
Szóval, Deadpoolt felbéreli az A.I.M. nevű szervezet, hogy „utazzon” el Vadföldre és szerezzen meg egy fegyvert, mielőtt a Hidra rátenné a kezét. A helyzet az, hogy ez a fegyver nem más, mind hősünk zombiverzum-beli feje. Persze felbukkan a Hidra is, és nem csak ez az oka annak, hogy a hazaút nem épp leányálom kategória. Vannak itt ősemberek, dinoszauruszok, és egy kötelező dögös női szereplő Dr. Betty személyében, vagyis minden, ami szem-szájnak ingere.
Ez most mire volt jó azon kívül, hogy hosszabb lett a hír? Jogos, tuti emlékeznek az előző részekre. Csituljatok, ez az én hírem! Szóval, a harmadik számban fokozódnak az izgalmak, a hangulat a tetőfokára hág, meg hasonló közhelyek. Olvassátok el ezt a részt is, pláne, ha az első kettő is tetszett, mert ugyanarra lehet számítani most is. Pff, újabb mellébeszélés. Nem próbálkoznál inkább tánccal? Nem próbálkoznátok csendben követni a fejleményeket, jó személyiségek módjára? Kösz.
Szóval vessétek rá magatokat a Nagyszájú zsoldos ehavi számára, aztán várom a véleményemet a fórumon, illetve a választ a szokásos kérdésemre: mire hajaz a borító? Ebben a hónapban sem nehéz a válasz, nem fogtok beleizzadni a gondolkodásba. Jó olvasást, jó szórakozást.
Hát, ennél írtál már jobb hírszöveget is. Hehe, ennél mindenki írt már jobb hírt. Egy másnapos menyét jobbat ír. Lassan sok lesz belőletek, ráadásul ilyen betegség nem is léte...áh, hagyjuk.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta