Ki van itt?

Oldalainkat 1148 vendég és 0 tag böngészi

absolution 02 hirA Bűnbocsánat második részében John Dusknak szembesülnie kell azzal, amitől mindig is tartott, mióta elkezdte levadászni a rosszfiúkat: mi lesz, ha vészesen közel kerül ahhoz, hogy kitutódjon a titka? Vajon képes felhagyni az egésszel, és tétlenül nézni, ahogy minden visszatér a régi kerékvágásba?

A füzet egy alternatív borítója nagyon jól kifejezi a tépelődést, amin John átmegy. Ezzel kapcsolatban pedig egy kis kitérő azoknak, akik esetleg nem tudnák, mi előtt tisztelegtek ezzel a készítők. A Csodálatos Pókember eredeti számozás szerinti 50. számának fedőlapja így néz ki, és számtalan helyen feltűnik, például a legutóbbi Hulk-film plakátja is ilyen volt. További érdekesség, hogy a füzetnek nemcsak a borítója, hanem az utolsó oldala is hasonlóan ikonikus, abba is lépten-nyomon belefut az ember.

De vissza a történethez. Akinek esetleg hiányérzete volt amiatt, hogy a jó oldalon álló emberfelettiekkel szemben eddig nagyon kevés hasonló képességű állt szemben (konkréten egy), az ezúttal nem panaszkodhat, rögtön két új szereplőt is kapunk, akik közül az egyik a épp a fenti képen ugrándozik lenge öltözetben. A neve Cicafül. Szerintem nem vagyok egyedül, akinek ezzel kapcsolatban egyezni fog Alfával a véleménye.

Jó szórakozást a képregényhez! Legközelebb két hét múlva jelentkezünk ismét Predash-sal, mégpedig a Menthetetlen első számával.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta