Ki van itt?

Oldalainkat 1213 vendég és 0 tag böngészi

tarot-42-hirSziasztok!

Bizony, nem csal szemetek, ez a hímneműek számára (szándékosan) nem kicsit figyelemfelkeltő kép azt jelzi, hogy alig két hete tértünk teljes gőzzel vissza, és máris új Tarot-t lehet olvasni. És azok számára, akik esetleg lemaradtak az évadnyitó bejegyzésről, jó hírem van: idén tutira, 100%-osan, biztosan és immáron hót ziher, hogy minden páros számú hónap valamelyik szerdáján lesz egy új Tarot-füzet. Ami lehet, hogy nem tűnik soknak, ám így is gyakorlatilag annyi, int ami az elmúlt két évben összesen lement. És ami még szebb: lassan elegendő készlet gyűlik fel ahhoz, hogy jövőre nekilássunk a nagy feladatnak, és behozzuk egy évnyire az eredeti kiadást (ami amúgy kéthavonta jelenik meg, szóval jövőre havi egy füzettel is nagyrészt teljesülne ez a kitétel). Ami pedig a mostani, negyvenkettedik számot illeti:
A sorozatban egy ideje már megszokhattuk, hogy a kezdeti wicca elemekkel tűzdelt, erotikus elemekkel operáló klasszikus horror helyett lassan átmentünk wicca vallásfilozófiai eszmefuttatásokba, melyek többnyire egy önbizalom-növelő példabeszédben teljesedtek ki. Ugyanakkor a 3 Kismacska című miniben és egy korábbi crossoverben azt is láthattuk, hogy Jim Balent politikai nézetei kifejtésére is használja ezt a címet. Nos, most is ez a helyzet.
Újabb crossovert olvashatunk Tarot és a 3 Kismacska között, melynek ezúttal a World Trade Center ellenni, immár több mint tíz éve történt merénylet lesz az alapja és az apropója, ám az előző sztori kissé földhözragadtabb megközelítése helyett most ezt az üzenetet erőteljes paranormális felhangokkal közvetítik.
Bár sokaknak valószínűleg nem ez lesz a legfontosabb benne, hanem az, hogy Tarot és a 3 Kismacska össznépi karmolászást fog végezni a n-edik alkalommal visszatért Latexvöröske és az immár szinte nulla ruházatú sátáni követői ellen igen sok oldalon. A rossz hír viszont az, hogy ebben a számban láthatjuk valószínűleg a legtöbbször ruhában Tarot-t.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta