Ki van itt?

Oldalainkat 1264 vendég és 0 tag böngészi

catwoman-v3-13-hirSziasztok!

Új évad, régi, megszokott sorozatok.
Ahogy azt már az évadnyitó cikkben is jeleztem, a Macskanő v3 ismételten új helyet kapott: ezúttal minden második hétfőn frissül.
Legutóbb valahol a Könyörtelen című történet első része környékén hagytuk abba a téli szundi előtt. Annál a történetnél, amit az egyik, ha nem a legjobb valaha írt Macskanő-történetnek tartanak. És aminek még a második részével is éppen csak kapargatni fogjuk a felszínét annak, ami ebben a sztoriban rejlik. Mert eleinte minden szép és jó. Selina félig-meddig hivatalosan is visszatér a síron túlról, a szerzett pénz segítségével felépít egy közösségi központot, amivel esély nyílik Gotham leglepusztultabb negyedének is felkapaszkodni a szociális létrán, ráadásul még a húga is visszatért, akinek a férje által szintén egészen rendbe jött az élete. Bruce Wayne és Batman elégedettek a helyzettel, és Selina ismerősei is igencsak vidámnak tűnnek. És ami még szebb, Selina a jelek szerint kezd kibékülni egy régi barátnőjével is, aki igen sok év elteltével később bukkant fel az életében.
Hogy lehet akkor mindezt gyakorlatilag egy éjszaka leforgása alatt teljesen és gyakorlatilag végérvényesen tönkretenni? A szomorú válasz az, hogy meglehetősen egyszerűen, csak megfelelő felkészültség és elszántság kell. Hogy ki akarná ezt tenni, és mégis, hogyan? Kiderül a tizenharmadik számból.
És az események innentől már csak rosszabbak lesznek főhőseink számára. El se tudnátok képzelni, mennyire.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta