Ki van itt?

Oldalainkat 615 vendég és 0 tag böngészi

awc-v2-08-hirSziasztok!

A Nyugati part Bosszú Angyalai sikeresen megérkeznek haza a Belső Földről sorozatuk 2. évadának 8. számában, ahol is egy jó és egy rossz hír fogadja őket: Ultron nincs többé, de meghalt Hank Pym fia is, ahogy láthattátok az előző számban. Közben Tűzmadarat meglepi egy hirtelen látomás, melynek a sorozat későbbi részeiben még komoly szerepe lesz.
Sólyomszem kitartóan ostromolja Lényt, hogy csatlakozzon a csapatához, aki meginogni látszik és Tigrához fordul, akinek van elég baja a saját titkával a macskaemberekkel kötött megállapodás miatt. Ráadásul Seregély zokon veszi, hogy Sólyomszem teljesen átnéz Tűzmadáron, és ezt nyomatékosan férje tudomására juttatja. Nagyon nyomatékosan.
És ebben az élethelyzetben érkezik meg a 4. részben már egyszer megemlített szupercsapat, melynek Tűzmadár is része volt: a Rangerek! (Nem tudom, hogy van-e valami közük Walkerhez, a texasi kopóhoz. Lehet, hogy Chuck Norris bácsi alapította őket.) Mégpedig azért, mert Bonita megunta, hogy várjon az Angyalok hívó szavára, ezért elhatározta, hogy saját csapatot alapít. Azonban nem is lennénk a képregények világában, ha két szuperhőscsapat találkozása nem összecsapásba torkollna, de legalább most nem a szokásos „félreértettem a tájszólásodat” jellegű probléma adódik. Persze hőseink nem is lennének hősök, ha nem tudnák kezelni a helyzetet, viszont kiderül, hogy mindenhol szembejön velük vadiúj ősellenségük neve.
Remélem, élvezni fogjátok a Hopkin beírásával és az én fordításommal készült képregényt.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta