Ki van itt?

Oldalainkat 1029 vendég és 0 tag böngészi

world-of-warcraft-25-hirSziasztok!

Hát végre valahára ez is elérkezett. A mai napra tervezett frissítésünk nem más, mint egy - számomra - hihetetlen régóta húzódó sorozat grandiózus fináléja. Nem is csigázom a kedélyeket, hanem inkább kibököm végre miről is van szó: természetesen a World of Warcraft huszonötödik fejezetéről, melyben végre eldől mi is lesz Azeroth sorsa.

Hosszas vívódás utána az ellenség egyre erősödő nyomására megszületett az újászerveződött Tirisfal Tanács legfontosabb döntése: Őrzőjükké nem mást, mint a világot egyszer már a pusztulás küszöbére sodró nagyhatalmú mágus, Medivh egyszülött fiát, Med'ant választották. Az új Őrző, testben és lélekben egyaránt felkészült rá, hogy szembenézzen a közös ellenséggel, az ősi isten, a Ct'hun - mellesleg ez csak nekem hat egy brutál erős C'thulhu-mítosz koppintásnak? - szolgálatába szegődött ogre mágussal, Cho'gallal. Csakhogy a Tanács hatalmával felvértezett ifjú még nem sejti, hogy a Tanács minden lépése egyre közelebb és közelebb viszi ellenfelét az ősi jóslat beteljesítéséhez, s ha sikerrel jár a világ sorsa mindörökre megpecsételődik. A sakktáblát felállították, a nyitás megvolt. Kezdődhet a mindent eldöntő utolsó ütközet...

A magyar változat ahogy azt már megszokhattátok az én művem, a borítóér pedig még mindig beigli69-nek jár a köszönet. Jó szórakozást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta