Ki van itt?

Oldalainkat 2398 vendég és 0 tag böngészi

buck-rogers-06-hirMeglehetősen sűrű most a naptárunk karácsony elé eső része, szóval nem volt annyira könnyű bepasszírozni, de csak sikerült... ez itt a 2009-es, sajna nem túl sok időt megélt Dynamite-féle Buck Rogers-sorozat első, hat számon át húzódó történetének lezárása, a Sokkoló jövő című sztori epilógusa, melyet továbbra is Kendra tolmácsolásában hozunk el nektek.. Ami nem indul túl kellemesen a címszereplő számára.
Annyira nem, hogy az előző szám végén megmentett Falka-tagok és génmák ügye eltörpül amellett, amivel bíróság elé kell állnia. Hisz akár tetszik, akár nem, az ő feladata lett volna öt évszázaddal korábban megakadályozni a génmintákkal megpakolt szonda kijutását a Naprendszeren kívülre, ám ezt a feladatot sosem teljesítette. És ezekből a génmintákból jött létre a Falka, ami már-már kipusztulás mértékű fenyegetést hozott aztán az emberiségre. Egy ilyen vád alól pedig nem lesz egyszerű kibújni még egy önbizalommal teli amerikai vadászpilótának és asztronautának sem, akármennyire tekintsék őt antikvitásnak, kuriózumnak vagy hősnek a holnap világában.
És ez nem az egyetlen kellemetlen meglepetés, amivel Buck szembesülni kénytelen a Földre visszatérése után. A vádaknál sokkal kézzel foghatóbb problémára lel ugyanis, amelynek megoldása annyira nem fog tűrni halasztást, hogy amikor jövőre újra jelentkezünk a sorozattal, rögtön abba fogunk belefogni.zalaman-04-hir

Plusz!
Csörnyei Márk ismét bejelentkezett nálunk a Zalaman és barátai című sorozatának negyedik füzetével, ami az első történetszál lezárása is egyben! Lesz itt komoly élet-halál küzdelem Göthössel! Arckrémvető! Autós üldözés! Bemutatkozik Zalaman páratlan testvére, Zalalány! Visszatér Nitrites Pácsó, akiről végre kiderül, ki rejtőzik az álarc alatt! Androidmusical az űrből! Mindez, és még egy új történetszálat sejttető befejezés ebben a negyven oldalas füzetben.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta