Ki van itt?

Oldalainkat 1351 vendég és 0 tag böngészi

ann-conquest-6-hirJó rég volt már, hogy belekezdtünk, most azonban eljött a Megsemmisülés: A hódítás történetfolyamának legutolsó fejezete. Igen, ez itt a befejezés. Nincs epilógus, nincs levezető szám, ez itt a központi mini lezáró epizódja a maga teljes duplaszámnyi terjedelmében.
Amiben sok alkalom nem lesz az unatkozásra. A szálak most már tényleg összeérnek, hisz végre megérkezik Nova, és végre Ti is megláthatjátok, miért kellett megakasztanom a mini kirakását, hogy előtte mindenképpen eljussunk a kvchi események végéig a Nova v4-en - hisz anélkül a mostani szám egy részének semmi értelme nem lenne.
De nem csak Nova csatlakozik a nagyágyúkhoz az Ultron elleni végső csatában, hanem itt lesz tényleg mindenki, aki túlélte a történetszál eddigi eseményeit. És még az ő egyesített erejük se tűnik túl soknak az egyik legtökéletesebb biológiai lény testébe zárt, roppant ellenálló és meglehetősen megölhetetlennek bizonyuló robottal szemben, aki ugye nem mellékesen egy kisebb galaxisnyi technoorganikus parazitalénynek parancsol jelenleg. Másrészről azonban itt van annak a csapatnak egy része, aki képes volt kiszabadítani Galactust, legyőzni Annihilust és elkergetni egy komplett dimenziónyi megszálló sereget. Szóval meglehetősen érdekes összetűzésnek nézünk elébe ebben a számban.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta