Ki van itt?

Oldalainkat 542 vendég és 0 tag böngészi

nova-v4-12-hirSziasztok!

A mai frissítéssel utolsó előtti részéhez érkezett a Megsemmisülés: A hódítás történetfolyama. Aki figyelemmel követi ezt a Marvel-eseményt nálunk, az már kisakkozhatta, hogy ma a Nova v4 kapcsolódó történetet fejezzük be a főmini nagy fináléja előtt. Vagyis megyünk vissza Kvch-re Technóhoz, Tyróhoz és Novához, akiknek a nyakába egy nagyobbacska bajocska szakadt. Hogy mekkora? A hírkép jobb alsó sarkában látható hegyes kis pöcök az a bábeltorony, ami Gamoráékból jött létre még korábban. Szóval jó nagy ez a baj.
Akkora, hogy Techno még csak meg se próbál szembeszállni vele. Az egyetlen bevethető fegyver pedig éppen haldoklik egy agresszív technarkvírusfertőzéstől. És mindeközben az, akit elvileg meg kellene védeniük a szemmel láthatóan eltökélt nemzúrtól, genetikai kódjának engedelmeskedve hevesen belevetné magát a közdelembe egy nála megközelítőleg félmilliárd súlycsoporttal nehezebb ellenfél ellen.
Egyszóval az élet egy icipicit bonyolulttá vált főhőseink számára. Az ilyesminél pedig már nem tehet mást az egyszeri olvasó, mint hogy kíváncsian fellapozza a történetet, hogy kiderítse, ebből ugyan hogy tudja kiszedni őket az írópáros. Nem is tartalak fel benneteket ebben.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta