Ki van itt?

Oldalainkat 1422 vendég és 0 tag böngészi

domination-factor-f4-3-hirNem, nem a régi sci-fi képregény változatát hoztuk el ma nektek, hanem a Hatalmi Tényező: Bosszú Angyalai 4.7-et. Amiben az Angyalok végül visszatértek New Yorkba, de valami mégis félresiklott, mert menet közben elvesztették Thort, és úgy tűnik, ezt nagyon megsínylette az általuk ismert világ. Ami persze nem csoda, hiszen Thor mindig is a csapat egyik oszlopa volt és… ööö… fura, nem is igazán emlékszem rá… kicsit homályos a kép… de mindegy, biztosan nem is fontos. (Nem, talgaby, nem a korom miatt…)

Ami fontos, hogy a hősök visszatértek, de csöbörből vödörbe kerültek, és ha nem akarják, hogy szellemük elvigye a szél, kénytelenek valami gyors megoldást találni jelenlegi áldatlan helyzetükre. Éppen ezért összefognak a végszóra befutó Fantasztikus Négyes tagjaival, és első feladatként játszanak egy kis bújócskát. Bebújócskát. És amíg ők kiszórakozzák magukat, a figyelmes olvasók észrevehetnek több ismerős szereplőt is a képregény oldalain.

De ezzel a feladatnak még csak az első részét oldották meg, hiszen szép dolog egy eleven test, de hogyan és merre induljanak? Szerencsére megérkezik a régen látott segítség is, mégis, mintha nem mindenki örülne egyformán…

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta