Ki van itt?

Oldalainkat 1047 vendég és 0 tag böngészi

buck-rogers-05-hirSziasztok!

A jelek szerint éppen csak, de sikerült lecsúszni arról, hogy még ebben az évben kitegyük a 2009-es Buck Rogers-széria első felét, vagyis a bevezető történetet. Ugyanakkor...
Habár az indító sztori hivatalosan hat részes, igazából az öt plusz egy, mert a vége inkább egyfajta epilógus, mintsem egy akcióval és izgalmakkal teli lezárás. Az ez a füzet.
Buckéknak ugye nemrég a segítségére sietett a Protektorátus nagyon szép, nagyon nagy és igencsak méretes ágyúkkal felszerelt zászlóshajójuk segítségével, ami ha már egyszer éppen ott van egy kisebb regiment röpgyalogossal a fedélzetén, hát rögtön neki is támadnak a Falka mészároshajójának. Meg a Falkának is. Miközben elméletileg még a hajón rekedt embereket is meg kellene menteniük, plusz a Föld szempontjából nem lenne egy haszontalan dolog, ha olyan apróságokat is elintéznének, mint a mészároshajó permanens kiiktatása, meg esetleg a kissé ormótlan testalkatú falkavezér likvidálása. Ez azonban gyerekjáték kellene, hogy legyen egy igazi, eredeti, hamisítatlan XXI. századi kalandornak... ugye?

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta