Ki van itt?

Oldalainkat 1568 vendég és 0 tag böngészi

mortal-kombat-battlewave-3-hirMa folytatjuk a Malibu Comics Mortal Kombat-adaptációját, habár adaptációnak nevezni ezt a sorozatot lehet, kicsit merész dolog. Ismételten a Harchullám van most soron, melynek eseményei igazából már túlhaladtak a Raiden és Kano c. mini befejezésén, ám az időrend itt az egyetlen író ellenére is annyira zavaros néha, hogy én is inkább maradok a félhivatalos olvasási sorrendnél.
Mai epizódunkban hőseink tovább bunyóznak, ami igazából nem újdonság. Ám menet közben némi előrehaladást is elérnek, különösen a Különleges Alakulatnál. Már amennyiben egy kommandós osztag teljes lemészárlását előrelépésnek vehetjük.
Liu Kang azóta se gyógyult fel a heveny nindzsarohamaiból, a mostani számban is kap egyet. Csak a múltkorival ellentétben most vele van Bo, ami tudjuk, mit jelent: kétszer oltáribb valagrugdosást, mint előzőleg! Sőt, Bo annyira kemény, hogy egy kőembernek is simán nekimegy. Komolyan, a sorozat későbbi leállításának egyetlen komoly vesztesége, hogy nem látjuk többé Bót, aki ugyan alapvetően egyszerű, mint egy faék, ám azt olyan profizmussal műveli, hogy egyszerűen képtelenség nem imádni.

mk-dotr-12-hirMivel se történet nincs, és a csíkok is egy történet kivételével elfogytak - melyet majd a finálén rakok csak ki, de higgyétek el, megéri várni rá, véleményem szerint a legjobb lesz az összes közül - így csak az animációs sorozattal érhetjük el, hogy a mai Mortal-nap ne csak egyetlen képregényfüzetből álljon. Így hát jöjjön a tizenkettedik, vagyis az utolsó előtti epizód, amiben ismételten Jaxé lesz a főszerep, és megint csak a saját bizonytalansága lesz reflektorfényben. Amilyen szép nagyra nőtt, olyan kevés önbizalom szorult belé ebben a változatban, mi? Mindenesetre egy nap Jax úgy dönt, ideje felhagyni a szüntelen harccal és visszatérni a köznapi életbe. (Ami annak ellenére létezik, hogy a sorozatban az egész bolygó valami posztapokaliptikus világnak tűnik, pedig valójában nagyon is vígan megy ott az élet.) Csak hogy aki egyszer belekeveredett a Birodalmak közötti szüntelen viszályokba, az nem fordíthat hátat mindennek egykönnyen.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta