Ki van itt?

Oldalainkat 1046 vendég és 0 tag böngészi

Selina Kyle nem unatkozott a jelmezes énjének címét viselő sorozatának előző számaiban. Sikerült nyomára bukkannia pár mocskos zsarunak, akik a kerület egyik nagyobb bűnvezérének alkalmazásában állva bűncselekmények igazi színpalettáját követték már el, ráadásul mindezt a saját parancsnokuk tudomásával, illetve egyes esetekben irányításával.
Ám nem csak a nyomukra bukkant, hanem azt is kitervelte, miként tudna visszavágni nekik. Ehhez persze szüksége volt az ismerőseire, barátaira, köztük főleg a kissé vénülő és talán túlságosan megkeseredett, ám még mindig keménykötésű és jó szimatú magánkopóra, Slam Bradley-re. Akivel aztán lenyúltak egy egész szép rakományt egyenesen a korrupt zsaruk és egy csapat kelet-európai maffiózó orra elől, és azt az egészet úgy, hogy a két üzletelő fél egymást hibáztassa a történtekért.
Itt azonban még nincs vége - ahogy azt a történet befejezését tartalmazó kilencedik számban olvashatjuk - hisz az áru és a fizetség elvesztése még nem jelentené rögtön a kis társaság bukását. És itt jön kapóra a belvárosi különleges nyomozati osztályról küldött nyomozó, aki az East End-i rendőrgyilkosságokban való nyomozás álcája alatt valójában belső vizsgálatot indított a gyanús kollégák ellen. És akinek most Macskanő, Gotham egyik legismertebb és talán egyetlen épeszűnek mondható jelmezes gonosztevője, tálcán kínálja fel az eltévelyedett rendőröket. Vagy ha nem is tálcán, akkor videokamerán. Csakhogy úgy néz ki, mindannyian alábecsülték azok vezetőjének, az őrmesternek a mentális képességeit...

catwoman-v3-09-hir

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta