Ki van itt?

Oldalainkat 1050 vendég és 0 tag böngészi

catwoman-v3-08-hirHogyan vegyen elégtételt egy törvényen kívül álló, de alapvetően jó szándékúnak mondható személy egy olyan törvénytelenségért, amit a törvény hivatalos őrei követtek el? A válasz erre esetünkben: törvénytelen módon kell tönkretenni az ő törvénytelen tevékenységeiket!
Nyolcadik számához érkezett a Brubaker-féle Macskanő-sorozat, amiben Holly állapotának stabilizálódása után Selina hozzálát a barátnőjét meglövő korrupt zsaruk és főnökeik megleckéztetéséhez. Amihez azonban ki kell derítenie, hogy egyáltalán miben sántikálnak ezek a rendőrök, hiszen valószínűleg nem kedvtelésből gyilkolják a beépített kollégáikat és az esetleges szemtanúkat, az meg valószínűtlen volna, hogy a drog után szimatoló rendőrnek azért kellett meghalnia, mert maguk a mocskos zsaruk terítik az anyagot.
Úgyhogy Selina nyomozni kezd. Nem úgy, mint Batman, hanem kissé közvetlenebb módon. Addig ütlegeli a potenciális információforrásokat, amíg azok a megfelelő irányba nem terelik őt. Ami végül egy eléggé sok kis csomagocskával megpakolt furgonhoz vezeti el őt. Ám miközben ő a rendőrök nyomában jár, a főnökük tárgyalni kezd a saját főnökével, hogy mi legyen a kialakulni látszó gondjukkal. És a szervezett bűnözés nem az a fajta, akik nem vállalják be minél hamarabb a megelőző csapást az üzlet zavartalanságának biztosítására.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta