Ki van itt?

Oldalainkat 1803 vendég és 0 tag böngészi

A Bosszú Angyalai: Hatalmi tényező 3.6-ban megtudhatjuk, hogy hogyan is sikerül az Angyalok második felének (Kapinak és Thornak) megszerezni a hiányzó aranyalma szeleteket úgy, hogy közben fiatalabb énjeik aktuális küldetését is megoldják, ráadásul még az is kiderül, hogy hova is tűnhetett Vízió (amit persze a szemfülesebb olvasók már kitalálhattak).
Szóval Kapi a II. világháború kemény napjaiban igyekszik helyt állni, megbirkózni az almaszeletek felkutatásának feladatával, mindamellett, hogy megakadályoz egy náci inváziót a Brit-szigetek ellen, valamint szembenéz az eredeti Fáklyával is. Sűrű program, nem igaz?
Mindeközben Thor Loki ármányai és a hegyi óriások ellen küzd, hogy végre hozzájusson az almaszelethez. Ezen kívül Ms. Queen folytatja lassú és dicstelen haldoklását, amit Lester nevű alkalmazottja mindenáron meg akar akadályozni. Vagyis zajlik az élet rendesen. Ja, és ha még nem mondtam volna, végre kiderül, hogy honnan is származik az aranyalma, illetve annak szeletei.
Persze mi tudjuk, hogy a hősök azért hősök, hogy legyűrjék az akadályokat, lekaszabolják a gaz sárkányt és megmentsék a királylányt, vagy jelen esetben eljuttassák a megszerzett almadarabokat a főmágushoz. Mégis, némi porszem kerül a jól működő hősgépezet fogaskerekei közé, aminek a hatása szépen végiggyűrűzik és jól pofán vágja az Angyalokat. Ráadásul közben kiderül az is, hogy a látszat néha csal, de a csaló nem mindig látszik...

domination-factor-av-3-hir

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta