Ki van itt?

Oldalainkat 824 vendég és 1 tag böngészi

  • Gyu

avengers-annual-14-hirEgy időre véget érnek az Angyalok kozmikus kalandjai az Angyalok 14. évszámában, mégpedig egy nem is akármilyen történetben! Fantasztikus vendégszereplők! A skrullok élete örökre megváltozik!
A 260. szám Űrróka számára sokkoló végkifejlete után az Angyaloknak feltett szándéka, hogy Nebula nyomába erednek, ennek érdekében pedig el kell jutniuk egy birodalmi kisbolygón található űrállomásra. Szerencsére az előző részekben a skrulloknak nyújtott segítség fejében Zedrao tábornok szabad átvonulást biztosít számukra a skrull területeken, így ígéretet kapnak, hogy zaklatás nélkül eljutnak a kisbolygóra.
Mindeközben egy távoli skrull bolygón egy fogolyszöktetés zajlik, aminek aztán komoly hatása lesz az Angyalok eme kalandjára. Mégpedig azért, mert a szökevény és a Bosszú Angyalainak útjai összefutnak egy igen különleges űrhajón, akinek a vezetője nem más, mint... Humphrey Bogart?! Igen, igen, jól látjátok, a legendás casablancai bár vezetője áttette székhelyét az űrbe. Nyilván úgy volt vele, mint Elvis Presley a Men in black 1. részében, hogy nem halt meg, csak hazament.
Szóval a szökevény és hőseink összefutnak, és kiderül, hogy egyfelé viszi őket az út, akkor pedig már akár együtt is mehetnének, nem? Főleg azért, mert kiderül, hogy egy ítéletnapi fegyver vár bevetésre az állomáson, amely alaposan felboríthatná az erőviszonyokat a skrull birodalomban. Az Angyaloknak nincs más választásuk, mint hogy megakadályozzák ennek a fegyvernek a bevetését. Szerencsére ebbéli szándékaikkal nincsenek egyedül, és igazán fantasztikus segítőtársakra bukkannak. Persze a skrullok közelében az ember soha nem lehet biztos abban, hogy mindenki az, akinek látszik.
A történet végére pedig a skrullok élete radikálisan megváltozik, de nem olyan módon, ahogy a szereplők bármelyike is gondolta volna.
Az űroperett utolsó részét Hopkin és jómagam magyarítottuk, szóval ne fukarkodjatok a dicséretekkel, amennyiben tetszett, vagy a ledorongolással, amennyiben szerintetek a Star Trek sokkal jobb! Irány az értékelőrendszer vagy a fórum, és hallassátok a hangotok!

Sajna mostanában kissé szűkösnek tűnik a frissíteni képes tagok ideje, ezért is lett ennyire kopár a hét, illetve csúszott át a pénteki Angyalok ma estére. A helyzet ellen nem sokat tehetünk, csak annyit, hogy elkezdtük kioktatni Fareket a frissítés roppant bonyolult műveletére. - talgaby

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta