Ki van itt?

Oldalainkat 536 vendég és 0 tag böngészi

warhammer-40k-ext-hirSziasztok!

Végre elérkezett az ideje, hogy belecsapjunk az idei év utolsó Warhammer 40K történetének záró fejezetébe, vagyis az Exterminatus című történetünk befejező, ötödik részébe.

Az utolsó felvonásban fény derül a De Kyp-ház titokzatos parancsolójának kilétére, valamint az egész tervre, melynek részeként egy teljes világ minden lakója a kárhozatba taszíttatott. Delius Alastor és egyre népesedő kísérete szembeszáll az ellenség harcosaival, és míg a nyílt harcmezőn áruló és hithű űrgárdisták vívják örök háborújuk legújabb, ádáz  csatáját, addig az inkvizítor és csapata egy hegyek közt megbúvó nemesi lak termeiben vív élet-halál harcot a Birodalmat eláruló nemesek csatlósaival, mígnem elérkezik az oly régóta halogatott nagy találkozás az inkvizítor és ősellensége, a Káosz egyik nagy hatalmú szolgája között is...

 A magyar változatot ezúttal is én készítettem. Jó szórakozást!

Valamint egy kérés a végére: Megkérnék minden  Warhammer rajongót, hogy legyen oly jó és a fórumunk megfelelő topicját felkeresve adja le szavazatát azon kérdésben, hogy melyik frakciókat kedveli a leginkább. E felmérés egy jőre tervezett cikksorozat tartalmának összeállításában nyújtana számomra segítséget, mely lényegében egy átfogó ismertető lenne a Warhammer 40K komor hangvételű univerzumának történetéről, fajairól és technológiájáról, amellyel elsősorban a laikusabbnak számító olvasókat szeretném megcélozni. A segítségeteket előre is köszönöm!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta