Ki van itt?

Oldalainkat 712 vendég és 0 tag böngészi

street-fighter-ii-turbo-05-hirRendben, elismerem, tévedtem. Nagyon rég készítettem már ennek a sorozatnak a honosítását (tavaly nyár elején), és komolyan azt hittem a negyedik rész átfutásakor, hogy túl vagyunk az elődöntőkön a történetben. Ehelyett újabb két szám foglalkozik még ezzel - vagyis pont a sorozat feléig fog menni -, hiszen még itt van a japán selejtező is, ahová ugye Ryut már nem hívhatták meg, és Sakura se nagyon keltette fel még a Shadaloo érdeklődését, a játékok rendszere miatt pedig rajtuk és persze Edmond Hondán kívül nem nagyon tobzódtunk japán karakterekben. Így hát az ötödik részhez most elővették az SFA3-as Rainbow Mikát (aki a kissé europid ábrázolása ellenére teljes mértékben japán), a Final Fightbl SF Alphákba átpakolt Sodomot (aki meg az itteni kinézete ellenére egy teljesen kaukázusi amerikai srác, aki nem mellékesen Japán-megszállott) és Zangiefet (aki... akire semmilyen magyarázat nincs azon kívül, hogy muszáj volt a rajongók miatt egy Honda-Zangief meccset rendezni, mert valljuk be, akárhogy írják meg, az minimum epikus kell, hogy legyen). Ja, és hogy a kevés harcos által jelentett rövid harcot feldobjuk, kapunk egy Honda-eredettörténetet is, rögtön a füzetbe ágyazva. Ahol egy roppant ritka képben részesülhetünk: az ifjúkori, cingár, de nagyon cingár Honda látványában.
Ó, és mivel Japánban vagyunk, lesznek nindzsák. Nindzsák mindig kellenek, ha Japánban jár a sztori. Meg amúgy is, mindenki szereti a nindzsákat. Különösen bunyós játékokban. Nindzsák. És Rainbow Mika egy alsó és hátulsó kameraállásból, mert hát azért tisztában vagyunk a célközönség nemével és életkorával. A hír készítése közben is.
És... *sóhaj* lesz Dan Hibiki is, ahogy azt a borító ígéri. Tudom, hogy sokan imádják, engem viszont továbbra is idegesít ez az alak.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta