Ki van itt?

Oldalainkat 258 vendég és 0 tag böngészi

Ugye ti is elgondolkodtatok már azon, hogy „hej, ha a mai eszemmel lehetnék fiatal, mennyi mindent másként tennék!” (mivel az olvasóink átlagos életkora a tied harmada, így lehet, hogy mégsem - tg). Nos, az Angyaloknak ez megadatott, hiszen doktor Strange jóvoltából jelenkori énjük a múltbéli testükben lakozik, és kétségbeesetten próbálják megtalálni egy aranyalma darabjait úgy, hogy közben a múlta ne változtassák meg. A Hatalmi Tényező: Bosszú Angyalai 1.2-es részében már bepillantást nyerhettetek Wanda és Tony pokoljárásába, és a mai 2.4-es részben megláthatjátok, hogy mi történik, Vízióval, Amerika Kapitánnyal és Thorral.
Természetesen Kapi a II. világháború idejébe kerül, Thor pedig egyenesen ifjúkora Asgardjába, ahol régi, nagy csatákat élnek át újra. Persze Wanda élete sem egyszerű, hiszen hogyan találja meg az aranyalma szeletét, ha arra sem emlékszik, hogy miért is van ő ott, és mi a dolga? Végül láthatjátok, amint Tony Stark egy szó szerint agyzsibbasztóan szorongatott helyzetbe tér magához, ahol nem csak egy dühös Furyval kell szembesülnie, hanem azzal is, hogy az alkoholizmus nem tesz túlságosan jót a kéz-szem koordinációnak...
Mégis, hőseink egyre-másra gyűrik le az akadályokat, és lassan, de biztosan kezd feltűnni a fény az alagút végén. Persze, az Angyalok érdekében reméljük, hogy az a fény nem közeleg és dudál.
Bízom benne, hogy tetszik nektek ez a kis múltidézés, aminek révén ismét klasszikus történetekbe nyertek betekintést. Jó olvasást!

domination-factor-av-2-hir

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta