Ki van itt?

Oldalainkat 509 vendég és 0 tag böngészi

marvelous-land-of-oz-5-hirSziasztok!

Amint a mai hír képéből is látható, mostani frissítésünk tárgya a Szombat esti láz című film egyik remake-je, ezúttal egy Travoltánál valamivel fiatalabb színészpalántával a főszerepben.
Vagy lehet, hogy Tip így mutatja, hogy egy újabb résszel bővült az Oz-adaptácis részlegünk a HálóZsákon. Aki kíváncsi a helyes válaszra, az olvassa el a link mögött található füzetet.
Hőseink a mai részben amúgy főleg bandukolni fognak. Sokat. Mindenféle réteken és dombokon. Út közben pedig belefutnak egy hullámzó tájba, egy lángtengerbe, minden útkereszteződések öreganyjába, meg még mellé egy sereg eléggé elszánt, bár a céljaikat csak kicsit homályosan egyeztető lánykatonába. Majd mindezek után megállapítják, hogy kénytelenek lesznek megtanulni repülni. A szó fizikai értelmében. (És ahogy az majd később kiderül, egy szarvas által. Az Oz-történetek szinopszisa így leírva kicsit furának hat.)

Plusz, közkívánatra, mert oly sokan követelték (nevesítve: én), még a hónap vége előtt itt van az augusztusi amerikai képregényes eladási listáról szóló értekezés is, aminek írása alatt nagyon unatkozhattam vagy sok időm volt, mert eléggé... hosszadalmas lett. És még be se indult akkor ugye igazából a DCnU. Cserébe azonban egész jó hírek lesznek a cikk végén.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta