Ki van itt?

Oldalainkat 1143 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

Most valahogy a széles, szöveg alatti hírképű frissítések időszakát éljük... Az alanti kép mai képregényünkből, a Fantasztikus Négyes 567. számából származik, amiben újabb lépéssel kerülünk közelebb a Millar-éra végéhez. A Millar-Hitch éráéhoz meg pláne, ugyanis ez volt az utolsó teljes füzet a sorozatból, amit Hitch készített, de Millar is itt végzett a teljes forgatókönyvekkel.
(Hitch túl lassú volt és a sorozat ekkor már négy hónapos hátrányban volt önmagával, plusz mint látható, nem tett jót, hogy egy kis sereg kihúzó volt mellette; Millar pedig visszament Ultimate-re elég nagy reményeket fektetve az új elképzeléseibe, ám azok mind sorra elhulltak érdektelenség végett. Háttérinfó vége.)
Legutoljára ugye valahol ott hagytuk abba, hogy von Doom mestere megérkezett segédjével együtt hosszas multiverzumirtó körútjukból, hogy ránézzen egykori tanítványára, és kifejezze elégedetlenségét, amiért annak még nem sikerült leigáznia a világot. (Snitt.) Az elégedetlenségét igen fájdalmasan fejezi ki.
Fátumot azonban nem olyan fából faragták, aki tűri az ilyesmit, meg aki nem készül fel mindenre, annak az ellenkezőjére, reciprokára és konjugáltjára (még ha ennek így nincs is sok értelme), ezért beveti a rettegett Omega-dobozt (amit ómega-doboznak kéne hívni, de rövid o-val jobban mutatott) a mestere ellen. Plusz segítségül hívják a világ összes szuperhősét. Meg az Új Angyalokat. A kialakuló csatában ugyan az F4 agya és vezetője életét veszti, ám az események elérik, hogy Fátum végre megpróbálja új színben látni a világot és felfedezni az életet az angyalok oldalán. Mármint angyalok, nem Angyalok. Ez annyira sikerül neki, hogy még a megözvegyült Sue-t is elveszi feleségül. Ám első gyermekük születése előtt valami furcsaság üt be...
És igen, amit itt írtam, az totál megtörténik a füzetben.

f4-567-hir

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta