Ki van itt?

Oldalainkat 1510 vendég és 0 tag böngészi

heroes-reborn-5th-6-ya-hirSziasztok!

Habár immár esélytelenné vált, hogy idén lezárjuk a Heroes Reborn történetfolyamát, de most már ha belepusztultok is, ki lesz téve legalább az Ötödik hét ebben az évben. Szerencsére a mai frissítésen kívül már csak egyetlen füzet lesz hátra az egészből, ami egyben az egyetlen olyan történet, aminek lesz bármi köze akármihez...
Nagyon szívesen húztam volna még a bevezetőt, ugyanis a mai frissítésről igazából csak annyit tudok elmondani, hogy a címe Ifjú társak. (Eredetiben Young Allies, és fogalmam sincs, miért ez lett a magyar címe, de mintha úgy rémlene, Raziel így fordította a Young Avengers hasonló című első kötetét is... vagy nem.) Igen, én fordítottam, Genzo pedig beírta, ennek ellenére, meg annak a ténynek is, hogy most, a kirakása előtt még egyszer átolvastam, ha agyonvernek, se tudnám megmondani, ez most pontosan mégis miről szól itt.
Annyiban vagyok biztos, hogy a füzet Amerika Kapitány itteni segítőjéről, Buckyról szól, aki a nagy világvége után saját csapatot szervezett magának. És most ez a csapat megment egy két lábon járó lovat néhány lézeres repülő egyén elől a sivatagban, hogy a lóból aztán ember legyen, akit beszervez egy német telepata, aki egy tartályban lebegve figyelmeztet mindenkit a közelgő világvégére, amit egy brit iparmágnás interdimenzionális kísérletei okoznak, amitől megjelenik az a hasadék, ami a Megmaradtak végén is felbukkant és amibe beleszállt Deadpool, és aminek az az eredménye, hogy felbukkan a Káosz és a Rend megtestesítője. De hogy ez az egész hogy függ össze... aki kibogozza ebből a számból, annak gratulálok.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta