Ki van itt?

Oldalainkat 595 vendég és 0 tag böngészi

ma-avengers-15-hirSziasztok!

Támadnak a sötét elfek, és Drizzt Do’Urden nincs a közelben! Mi ilyenkor a teendő? Természetesen hívni kedvenc szuperhőseinket, a Marvel Kalandos Bosszú Angyalait!
Azért szögezzük le az elején, hogy ezek a sötét elfek nem azok a sötételfek, így teljesen jogos, hogy ez a képregény a szuperhősök között, és nem a fantasy szekcióban kap helyet. De hogy ne találgassatok tovább, elárulom, hogy Malekith, az átkozott keveri a kavargatni valót, és ebből a hozzáértők már tudják is – a többieknek pedig elárulom -, hogy a skandináv mítoszok honába, Thor és társai lakhelyére, Asgardra vezet az utunk!
Mindez úgy kezdődik, hogy Odin szuperszonikus sebességű (nem vicc!) hollói látogatják meg az Angyalokat, és kérik segítségüket, mert komoly gond van az istenek honában. És úgy végződik, hogy hőseink igazi asgardi típusú ünnepségen vesznek részt a győzelem örömére. De a kettő között természetesen hatalmas csatákat találunk a fagyóriások és Malekith egyéb hordái között, király beszólásokat Pókembertől, higgadt nyugalmat Amerika Kapitánytól, és természetesen mindenki kedvenc Bosszúangyalát, a hatalmas Thort! Szóval fogadjátok sok szeretettel ezt a kis mitológiával nyakon öntött könnyed Bosszúangyal-történetet!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta